Henkilökohtainen alueesi Teamsin chatissa

Teamsin Chat (keskustelu) mahdollistaa kahden- tai monenväliset keskustelut ja pikaviestit. Kerran avattua keskustelua voi jatkaa ja keskustelun yhteyteen voi jakaa tiedostoja. Nyt Teamsin keskusteluihin on tullut myös keskusteluketju vain sinulle itsellesi.

Mitä tarvitsen?

Teamsin löydät koneeltasi tai selaimen kautta osoitteesta https://office.com/apps

Miten toimin?

Löydät Chat /keskustelut Teamsin oikeasta laidasta omalta välilehdeltään.

chat oma

Ylimpänä, käymiesi keskustelujen joukosta, löydät Chat-ikkunan, jossa olet ainoa osallistuja. Oma keskustelualueesi on kiinnitetty (Pinned) ja säilyy siten ylinpänä keskusteluissa. Se on nimetty nimelläsi ja tunnisteella You (sinä).

Kun klikkaat omaa keskusteluasi, näet yläreunassa samat toiminnot, kuin muissakin chat-keskusteluissa. Files-lehdelle voit lisätä tiedostoja varastoon ja muistiin itsellesi. Keskusteluketjuun voit laittaa muistiin asioita, tehtäviä tai viestiluonnoksia, joita haluat muokata rauhassa ja turvallisesti ilman pelkoa, että lähetät viestin liian aikaisin keskeneräisenä.

Viesti-ikkunan alta voit lisätä myös Loop-komponentin. Se on muistio, jota voit täydentää. Laadi siihen esim. päivittäinen tehtävälista tai muistettavia asioita. Lue lisää Loopista tästä vinkistä.

Loopit

Omaan henkilökohtaiseen Chat-ikkunaasi voit säilöä tärkeät linkit esim. useimmin käyttämiisi sivustoihin tai nettimateriaaleihin.

 

Oma chat-ikkunasi voi näyttää vaikka tältä:oma chat-ikkuna

 

Lue lisää:

Microsoftin ohjeet