Webinaaritallenteet: Koulutukset käytössäsi, kun sinulle sopii

Video
  1. Jäikö mielenkiintoinen koulutus väliin? Ei hätää. Webinaaritallenteiden avulla koulutus on saatavillasi, kun sinulle sopii.

 

Teaching ja Learning Centren (TLC) webinaaritallenteet

Tampereen korkeakouluyhteisön Teaching and Learning Centre (TLC) on verkosto, joka kokoaa pedagogisen asiantuntemuksen sekä opettajien tarvitseman tiedon ja palvelut yhteen. Lisäksi TLC tukee kaikkia korkeakouluyhteisössä opetustyötä tekeviä tarjoamalla mielenkiintoisia koulutuksia ja webinaareja. Webinaaritallenteet löydät kootusti yhdellä sivulla.

Webinaaritallenteet -sivulta löydät Arvioinnin webinaarisarjan tallenteet sekä muita tallenteita vuosilta 2021-2022.

 

Henkilöstökoulutusten materiaalia ja tallenteita

Tampereen korkeakouluyhteisölle pidettyjen henkilöstökoulutusten tallenteita ja materiaaleja löydät Intrasta Henkilöstökoulutusten tallenteet -sivulta. Koulutuksia löydät muun muassa osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyen.

 

Digivisio-webinaarit

Digivisio 2030 –hankkeen ytimessä on digipedagogiikan jatkuva kehittäminen ja mukana tulevaisuuden digivision rakentamisessa ovat kaikki korkeakoulut.  Digivisio järjestää koulutuksia digipedagiikkaan liittyen ja infoja hankkeen etenemisestä. Koulutusten tallenteet voit katsoa Tapahtumat-sivulta: https://digivisio2030.fi/tapahtumat/

 

Eduhousen itseopiskelumateriaalit

Webinaaritallenteiden lisäksi kannattaa tutustua Eduhousen koulutusvideoihin. Eduhousen koulutusportaali sisältää muutaman minuutin ohjevideoita. Ohjevideot opastavat  mm. digityökalujen käytössä ja tietoturvassa. Portaalista löydät videoita myös ajankohtaisiin ilmiöihin, kuten tieto- ja etätyöhön, liittyen. Lyhyet videot muodostavat koulutuskokonaisuuden, jonka jälkeen voit testata osaamistasi osaamistestillä kyseisestä aiheesta.

Palveluun pääset kahdella tavalla:

– https://app.eduhouse.fi/palvelu/kirjaudu/microsoft (Kirjaudu TUNI-sähköpostiosoitteella M365-kirjautumiskohdasta.)

https://office.com/apps (Valitse ”Eduhouse online” M365-palvelun sovellusten joukosta.)

 

Lue lisää:

Vinkkipankin koulutustallenteet löydät syöttämällä hakukenttään hakusanan: Digin viemää