Teamsin Walkie Talkie -sovelluksella teet puhelimestasi radiopuhelimen

Walkie Talkie on radiopuhelin-sovellus, jonka voi aktivoida käyttöön johonkin Teamsin tiimin  kanavaan ja kaikki kyseisellä kanavalla aktiivisena olevat saman Walkie Talkie -sovelluksen käyttäjät voivat keskustella keskenään kuten radiopuhelimella. 

Walkie Talkiesta on hyötyä tilanteissa, joissa nopeasti pitäisi saada yksi tai useampi henkilö kiinni ja kirjoittaminen on hankalampaa kuin puhuminen. Mm. live-striimausten ja webinaarien aikana tapahtumien järjestävien henkilöiden välinen kommunikointi hoituu nopeasti Walkie Talkiella. 

Mitä tarvitsen

Puhelimen ja Teams tiimin.

Miten toimin?

Avaa puhelimessasi oleva Teams-sovellus. Teamsin sovellusten joukosta, alareunan kolmen pisteen takaa, löydät Walkie Talkie/Radiopuhelin -sovelluksen.  Jos sovellus ei näy ensimmäisellä sivulla, klikkaa Järjestä uudelleen, jolloin sovelluksia näkyy enemmän.

teams apps

Walkie Talkie/Radiopuhelin ikonia klikkaamalla, voit valita, missä TG-ryhmässä ja millä kanavalla otat sen käyttöösi. Tämän jälkeen pitää vielä ottaa yhteys kanavaan ja radiopuhelin on valmis käytettäväksi. 

Yhteyden ottamisen jälkeen puhelimesi Walkie Talkie/radiopuhelin -sovellus toimii, kuten radiopuhelin, eli paina tangenttia, kun haluat puhua.  

walkie talkie

Mitä kannattaa huomioida
  • Voit muodostaa radiopuhelinyhteyden vain yhteen kanavaan kerrallaan.
Lue lisää

Microsoftin ohjeet