Eduhousen käyttöohjevideot tukenasi

Työelämässä ja opetuksessa hyödynnetään yhä enemmän sähköisiä ympäristöjä. Ympäristöjen ja työkalujen eri käyttömahdollisuuksia ja ominaisuuksia tulee tuntea ja hallita. Ohjelmat myös päivittyvät ja muuttuvat nopeasti. On kuitenkin aikaavievää lähteä etsimään sovellusten omilta sivuilta käyttöohjeita, jotka kaiken lisäksi saattavat tekstimassana olla pitkiä. Usein olisi hyödyllistä, että ohjeet olisivat videomuodossa ja joku näyttäisi, mistä klikataan, jotta saadaan haluttu lopputulos. Eduhousen (ent. Wistec Online) itseopiskelumateriaaleilla osaamisen hankkiminen ja päivittäminen onnistuu lyhyiden video-ohjeiden avulla.  Koulutusportaalista löydät monia ohjevideoita ja osaamistestejä mm. O365-työkaluista, tietoturvasta, Excelistä, PowerPointista, Wordistä ja Zoomista. Mikä parasta, tämä on ilmaista sinulle Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenenä – olit sitten henkilökuntaa, jatko-opiskelija tai tutkinto-opiskelija.

Mitä tarvitsen?

Tarvitset hetken aikaa. Useat Eduhousen videot ovat jaksotettu lyhyisiin osioihin, joten ihan muutamakin minuutti riittää.

Miten toimin?

Siirry koulutusportaaliin. Voi tehdä sen kahdella tavalla:

Valitse portaalisssa sinua tällä hetkellä hyödyttävin koulutusmateriaali. Huomaathan, että suorittamalla itseopiskelumateriaaleja, voit suorittaa erilaisia osaamismerkkejä.

Etäkoulutuksia löydät täältä https://trainings.eduhouse.fi/kategoria/etakoulutukset/. Koulutukset nostetaan esille myösn intran henkilöstökoulutuksen -osioon.

Mitä kannattaa huomioida?

Huomioithan, että kurssien kohdalla näkyvät hinnat eivät koske Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökuntaa ja opiskelijoita, joille etäkoulutukset ovat maksuttomia. llmoittautuessasi rastita kohta koulutussopimus- tai lisenssiasiakas, jolloin summa nollautuu. Muistathan ilmoittautua etäkoulutuksiin ajoissa!

Huomaathan, että Eduhouse tarjoaa sekä itseopiskelumateriaaleja että etäkoulutuksia suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää:

Intran sivu : Itseopiskelumateriaalia ja etäkoulutuksia

Ethän ole unohtanut Microsoftin Educator Centeriä? Siellä käsitellään Microsoft-tuoteperheiden sovellusten (mm. O365) toimintaa. Nämä opetusvideot ovat kaikki englanniksi, mutta suomeksi löytyy automaattikäännettyjä tekstiohjeita.