Hymy herkässä GEMBA XI:n valmistujaisjuhlassa

GEMBA XI ohjelmasta valmistuneet

Marraskuinen tihkusade ei hyydyttänyt hymyjä General Executive MBA XI -ohjelman osallistujilta, jotka juhlivat johtamisopintojensa päättymistä Finlaysonin Palatsissa.

Ohjelman isäntä Janne Hulkkonen tiivisti kiitospuheeseensa yhteisen kokemuksen siitä, ettei oppi ole tullut kutsumatta. Vaativasta ohjelmasta suoriutuminen on kysynyt aitoa halua uuden oppimiseen sekä rohkeutta sukeltaa syvälle omiin käsityksiin, motiiveihin ja minuuteen. ”Hyvä johtaja heittäytyy dialogiin itsensä ja muiden kanssa – ja katsoo peiliin”.

Arvostettu Executive Master of Business Administration -Diploma on todistus pitkäjänteisestä oman johtajuuden ja johtamisosaamisen kehittämisestä, joka on tapahtunut työn ohessa. Ohjelmajohtaja, vuorineuvos Kari Neilimo oli erityisen ilahtunut voidessaan ojentaa kaikille 18 osallistujalle kansitetut ja hyvin mainesanoin hyväksytyt kehittämistehtävät.

GEMBA XI on päättynyt, mutta valot jäävät palamaan. ”Johtamisen haasteet eivät lopu koskaan. Pitäkäämme siis mielemme uteliaana ja avoimena matkalla kohti uusia tavoitteita!”, päätti ohjelman isäntä viisaan puheensa.

Malja ja onnittelut GEMBA XI –ohjelman suorittaneelle loistavalle ryhmälle!