Teams-viesteistä visuaalisempia

Teams-kanavien viestit voivat sisältää muutakin kuin tekstiä, ja tekstejäkin voit muokata visuaalisemmiksi. Tässä vinkissä kerrotaan miten muokkaat Teams-alueen keskusteluja.

Mitä tarvitsen?

Teamsiä voit käyttää koneellesi asennetun työpöytäversion kautta tai Online-versiota selaimella osoitteessa Teams.microsoft.com.

Miten toimin?

Kun menet Teams-alueen kanavalle päädyt oletuksena kanavan keskustelualueelle (Posts). Sivun alareunasta löydät viestinkirjoituseditorin. Jos viestisi on yksinkertainen tekstiä sisältävä viesti, voi kirjoittaa sen vain editoriin ja lähettää sen muiden luettavaksi nuolta tai enteriä painamalla. Jos kuitenkin haluat muokatra viestiäsi, valitse editori  -kuvake tekstikentän alapuolelta. Saat näkyviin laajennetun editorin, josta löydät monipuoliset muokkaustyökalut.

Valittavanasi on tavallisen keskusteluviestin lisäksi Announcement /Ilmoitus -viestityyppi, jolla korostat viestisi muiden keskustelujen joukosta.

ilmoitukset

Kun valitset Announcement/Ilmoitus-tyypin, pääset muokkaamaan viestillesi otsikon ja lisäämään vaikka kuvan siihen. Tekstiä voit myös muotoilla eri fonteilla ja väreillä ja valita voiko viestiin vastata. Ilmoitus voi näyttää vaikka tältä:

ilmoitus