CoreLabin tietosuojailmoitus

Hei!

 

Tämä on CoreLabin uutiskirjeen tilaajarekisterin tietosuojailmoitus. Ylläpidämme sähköistä listaa kaikista CoreLabin uutiskirjeen tilaajista. Rekisterin nimi on CoreLabin uutiskirjeen tilaajarekisteri.

CoreLab on Tampereen yliopiston rakennetun ympäristön avoin yhteiskehittämisalusta.

Rekisteriä koskevissa asioissa yhteyshenkilö on CoreLabin projektipäällikkö Jaakko Kinnunen. Puh. +358 504 377 144. Sähköposti: jaakko.kinnunen@tuni.fi

 

Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen. Toisin sanoen siihen, että henkilö tilaa itselleen CoreLabin uutiskirjeen. Jos henkilö peruuttaa suostumuksensa, eli ei enää halua CoreLabin uutiskirjettä, poistamme hänen tietonsa rekisteristä. Uutiskirjeen voi tilata uudestaan milloin tahansa. Sähköpostiosoite poistuu rekisteristämme automaattisesti, jos uutiskirje ei mene perille kolme kertaa peräkkäin.

Kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan CoreLabin uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeen voi tilata CoreLabin nettisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen corelab.tau@tuni.fi tai jaakko.kinnunen@tuni.fi

Rekisterinpitäjä on Tampereen korkeakoulusäätiö:

33014 Tampereen yliopisto
Kalevantie 4, 33100 Tampere
Y-tunnus 2844561-8

Tietosuojavastaava: dpo@tuni.fi

 

 

Rekisterissä säilytetään seuraavia tietoja: tilaajan nimi ja sähköpostiosoite.

Uutiskirjeet lähetetään uutiskirjeohjelmasta. Yliopistolla on käsittelijäsopimus henkilötietojen käsittelystä Apsis International:n kanssa. Palvelinympäristö ja rekisterin henkilötietoaineisto sijaitsevat EU-alueella.

 

Lisätietoja Tampereen yliopiston tietosuoja-asioista saat täältä.