Opi uutta

Vinkkejä ja käyttötapoja Vinkkipankista

Vinkkipankki -sivusto esittelee ja jakaa menetelmiä, hyviä käytäntöjä ja vinkkejä hyvistä työkaluista opetustyön tueksi. Sivusto syntyi tarpeesta jakaa onnistuneita kokemuksia, joista voisi olla apua myös muille. Vinkit koskevat pääosin tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämistä opetuksessa, mutta mukana on myös paljon pieniä vinkkejä työnteon ja opiskelun avuksi.

Vinkkipankki – Anna hyvä käytännön kiertää!

 

Tietoa palveluista ja käyttöohjeita

Tampereen korkeakouluyhteisön julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkin vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin löydät IT-palvelut -sivulta

https://www.tuni.fi/it-palvelut

 

Wistec Online -koulutusportaali:

Wistec Online -koulutusportaali ja etäkoulutukset ovat maksuttomia ja avoinna sekä opiskelijoille että henkilökunnalle. Koulutusportaalista löydät ohjevideoita ja osaamistestejä mm. seuraavista aiheista: toimisto-ohjelmat (Excel, PowerPoint, Word), O365:n työkalut ja tietoturva.

Palveluun pääset kahdella tavalla:

https://wisteconline.fi (kirjaudu TUNI-tunnuksellasi O365-kirjautumiskohdasta)

https://portal.office.com (Valitse Koulutusportaali O365-palvelun sovellusten joukosta)

Maksuttomat etäkoulutukset löydät osoitteesta: https://wistec.fi/kategoria/etakoulutukset/

(HUOM! Kurssin kohdalla näkyvä hinta ei koske Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökuntaa ja opiskelijoita, joille etäkoulutukset ovat maksuttomia. llmoittautuessasi rastita kohta TaaS-sopimus, jolloin summa nollautuu.  )