Opi uutta

Vinkkejä ja käyttötapoja Vinkkipankista

Vinkkipankki -sivusto esittelee ja jakaa menetelmiä, hyviä käytäntöjä ja vinkkejä hyvistä työkaluista opetustyön tueksi. Sivusto syntyi tarpeesta jakaa onnistuneita kokemuksia, joista voisi olla apua myös muille. Vinkit koskevat pääosin tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämistä opetuksessa, mutta mukana on myös paljon pieniä vinkkejä työnteon ja opiskelun avuksi.

Vinkkipankki – Anna hyvän käytännön kiertää!

Teaching and Learning Centre (TLC):

Tampereen korkeakouluyhteisön Teaching and Learning Centre (TLC) on verkosto, joka kokoaa pedagogisen asiantuntemuksen sekä opettajien tarvitseman tiedon ja palvelut yhteen. Lisäksi TLC tukee kaikkia korkeakouluyhteisössä opetustyötä tekeviä lisäämällä yhteisöllisyyttä ja verkostoitumisen mahdollisuuksia. TLC:n sivuilta löydät paljon materiaalia ja ohjeita opetustyön tueksi.

Sivut: https://www.tuni.fi/tlc/

Tietoa palveluista ja käyttöohjeita

Tampereen korkeakouluyhteisön julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkin vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin löydät IT-palvelut -sivulta

https://www.tuni.fi/it-palvelut

Eduhouse -koulutusportaali:

Eduhouse -koulutusportaali ja etäkoulutukset ovat maksuttomia Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille ja henkilökunnalle. Koulutusportaalista löydät ohjevideoita ja osaamistestejä mm. seuraavista aiheista: toimisto-ohjelmat (Excel, PowerPoint, Word), M365:n työkalut ja tietoturva.

Lue lisää palvelusta Intrasta