Vapauta suunnittelu- ja valmistus-potentiaalisi!

TAMK FieldLab on infrastruktuuri- ja kokeilualusta, jolla pilotoidaan ja opitaan soveltamaan nykyaikaisia ​​suunnittelu- ja valmistusmenetelmiä.

Tutkimus-, kehitys-, innovaatio- ja oppimisinfrastruktuuri (TKIO) ja niihin liittyvät kompetenssit tarjoavat monipuolisen testausympäristön, joka vastaa käytännön kysymyksiin tuotannon transformaatiossa kohti kaksoissiirtymää (twin transition).

TAMK FieldLabin ideana on tarjota osaava innovaatioympäristö muodostaen yhteiskehittämisekosysteemin , jossa kokeiluista ja onnistumisista syntyy ideoita uusien teknologioiden hyödyntämiseksi uudelle tuottavuustasolle.

Tarjoamme yrityksille avoimen pääsyn valmistuksen TKI- ja oppimisalustaan, välineisiin ja koneympäristöihin.

TAMK tarjoaa oppimisympäristönsä ja infrastruktuurinsa yritys- ja yrittäjäkehitysyhteistyölle kaupallistamisen ja innovaatioiden edistämiseksi. TAMKin FieldLab kokeilu- ja oppimisympäristö mahdollistaa Industry 4.0:n mukaiset kokeilut.

FieldLabissa on monipuoliset teollisen toimintaympäristön mukaiset koneet, jotka ovat sekä opiskelijoiden, henkilökunnan että yritysten käytössä. Kaikissa laiteinvestoinneissa on kiinnitetty erityishuomiota tiedonsaantiratkaisuihin ja laitteiden kommunikointikyvykkyyteen.

Kiinnostuitko? Tule mukaan innovoimaan ja kehittämään!

TAMK FieldLab on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.