Esiintyjä- ja säveltäjäpankki

Tervetuloa TAMK Musiikin esiintyjä- ja säveltäjäpankkiin! TAMK Musiikin taitavat opiskelijat esiintyvät pitkin vuotta useissa eri tilaisuuksissa. Esiintyjäpankkimme on tarkoitettu niin yritysten kuin yksityistenkin ohjelmatarpeisiin, täältä löydät monipuoliset esiintyjät sekä kokoonpanot erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Esitykset voi tilata suoraan opiskelijoilta, yhteystiedot löytyvät alla olevista tiedoista..

Muut yhteydenotot ja tiedustelut: Tuottaja maria.piirainen@tuni.fi

Yhtyeet ja kokoonpanot

Kvartetti ILME

 

 

 

Maria Turunen, viulu
Ida Hoefft, viulu
Lauri Suni, alttoviulu
Eero Vahtola, sello

Monipuolisesti jousikvartettiohjelmistoa klassisesta musiikista kevyeen musiikkiin. Erilaiset juhlatilaisuudet (häät, valmistujaiset, hautajaiset), konsertit, taustamusiikki tai avajaismusiikki onnistuu meiltä mainiosti. Olemme konsertoineet paljon, joten kokemusta meiltä löytyy monenlaisista esiintymisistä.

Yhteystiedot:
quartetilme@outlook.com
050 918 0526

Instagram: @quartetilme

Käytettävissä talon sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa

Hemiola-kvartetti

2 viulua, alttoviulu, sello

Ohjelmistossa klassiset jousikvartetot, nykymusiikki, jousikvartetille sovitettuja pienkappaleita. Kvartetti on valmis soittamaan erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa, joihin tarvitaan juhlatunnelman luomiseksi musiikkia.

Yhteystiedot:
Meri Kettunen 044 269 0986
Alena Lavrenchuk 040 047 9434

Käytettävissä talon sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa

Duo SanatSanat

Instrumentit: Laulu ja kitara 

Kuvaus: Duo SanatSanat on kaksihenkinen cover-yhtye Tampereelta, jonka keikat tanssittaa, koskettaa ja tuo kesän ihmisten mieliin! Settilistaltamme on kappaleita suomi-iskelmien klassikoista r&b:n säveliin ja singer/songwriter -tyyliin. Tarvitsit juhliisi sitten kevyttä taustamusiikkia tai tanssittavaa menomeininkiä, niin meiltä löytyy parhaat biisit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Yhteystiedot:
duosanatsanat@gmail.com

Instagram @duosanatsanat
Facebook Duo SanatSanat 

Käytettävissä: Talon sisäisiin ja ulkoisiin tapahtumiin. Kokemusta on jo molemmista! 

Duo Wilke
Wilhelmiina Ahmala ja Kreetta Sihvola

Instrumentit: laulu, viulu, piano, kitara ja näiden yhdistäminen

Olemme Duo Wilke, kaksi lapsuudesta asti yhdessä musisoinutta musiikin ammattiopiskelijaa. Esityksiä meiltä voi tilata aina klassisen musiikin saralta kevyemmän musiikin genreihin asti. Teemme myös musiikkiteatteriesityksiä, joissa yhdistyvät tarinankerronta ja musikaalisuus.

Viimeisin produktiomme on itse käsikirjoittamamme, ohjaamamme ja esittämämme lastenmusiikkiteatteriesitys Syysretki.

Meidät voitte tilata esiintymään omiin tarpeisiinne sopivana kokoonpanona, vaikkapa viuluduona tai laulun, pianon, kitaran ja viulujen erilaisina yhdistelminä.

Duo Wilke:
duowilke@gmail.com
instagram ja youtube @duowilke

Käytettävissä talon sisäisissä ja ulkoisissa esityksissä.

Duo Anna ja Eetu

Duo Anna ja Eetu on kahden ammattimuusikkoystävyksen muodostama yhtye, joka tekee musiikkia suurella intohimolla ja korkealla työmoraalilla. Kaksikolla on vuosien kokemus keikkailusta ammattimuusikoina.

Milloin Duo Anna ja Eetu? Anytime! Oli kyseessä tilaisuus kuin tilaisuus, Duo Anna ja Eetu on varma valinta! Kaksikolta luonnistuu niin menevät ikivihreät kuin herkemmätkin kappaleet ja settilista on aina sovittavissa tilaisuuden mukaan. Halusitpa kuulla lempibiisisi synttäreilläsi tai bilemusiikkia häissäsi, voit luottaa Duo Anna ja Eetuun!

Yhteystiedot:

annaarola1@gmail.com

Käytettävissä talon sisäisiin ja ulkoisiin tilaisuuksiin.

Flok

Kuva: Jenny Jalkanen

Olemme Flok, tuore kuuden ammattimuusikon lauluyhtye, joka esittää niin omia sovituksiaan rytmimusiikin monilta laidoilta kuin yhtyeen jäsenten itse kirjoittamaa suomenkielistä pop-musiikkia. Kesäkuussa 2023 Flok voitti kansainvälisesti arvostetun Tampereen Sävelen vahvistettujen yhtyeiden kategorian. Esiinnymme yhtyeenä niin yksityis- kuin yritystilaisuuksissa, tarpeen mukaan akustisesti tai äänentoistolla. Tulevina kuukausina kalenterissamme on niin kirkko- kuin klubikonsertteja, eli meitä saa pyytää ennakkoluulottomasti mihin vain tilaisuuteen! Esiintymisissämme toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös toivekappaleita, ja yhteisellä sopimuksella voimme myös itse sovittaa myös tilaajan lempikappaleen. Tervetuloa seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa – @flokvocals!

Käytettävissä: talon sisäiset ja ulkoiset tilaisuudet

Yhteystiedot: flokvocals@gmail.com

Flok – Kysy mua ulos (Vesala cover)

Solistiset esiintyjät

Marjaana Ritanen, sopraano

Klassista laulumusiikkia monipuolisesti laidasta laitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Lied, ooppera, oratorio & hengellinen laulumusiikki, laulelmat, musikaali.

Parhaiten esitykseni sopivat juhlaviin tilaisuuksiin ja avarampiin tiloihin: esim. häät, hautajaiset, kaste- tai nimenantotilaisuudet, syntymäpäivät ja muut merkki- ja juhlapäivät. Juhlavimmalta laulu kuulostaa yhdessä pianon/muun instrumentin kanssa yhdessä.  Minulla on jo useiden vuosien ajalta kokemusta erilaisista tilaisuuksista. Ohjelmistolistaa voi tiedustella.

Check out Marjaana Ritanen on #SoundCloud https://soundcloud.app.goo.gl/vnC8H

Yhteystiedot:
marjaana.ritanen@tuni.fi

Käytettävissä talon sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa

Petrus Marjanen, baritoni

Sydämeenkäypää laulumusiikkia juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Olen koulutukseltani kirkkomuusikko ja laulunopettaja ja esiinnyn aktiivisesti eri pianistien ja urkurien kanssa. Mieluisia ovat olleet myös duettolaulaminen useamman eri sopraanon kanssa. Autan mielelläni tilaisuuteen sopivan ohjelman suunnittelussa, kaikki klassinen laulumusiikki on käytettävissä.

Yhteystiedot:
Petrus Marjanen
045 650 1664
petumarjanen@hotmail.fi

Käytettävissä sekä talon sisäiset että ulkoiset tapahtumat, mutta erityisesti ulkoiset

Mandi Lammi – Sello, laulu ja piano

Sellomusiikkia toiveiden mukaan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Myös erilaiset kokoonpanot järjestyvät.

Lauluesitys toiveiden mukaan klassisella tai kevyemmällä tyylillä.

Pienimuotoiset pianosäestykset esimerkiksi yhteislaulussa onnistuvat myös.

Yhteystiedot:
0503258538
mandi.lammi@gmail.com

Käytettävissä talon ulkoisissa tilaisuuksissa

 

Janne Salmenkangas, laulu, piano, urut ja kitara

Musiikkia arkeen ja juhlaan! Jos toiveissasi on saada musiikkia syntymäpäiville, pikkujouluihin, häihin, hautajaisiin, muistotilaisuuteen, nimiäisiin, kastejuhlaan ja niin edelleen, täältä löytyy. Musiikkityylien kirjo on laaja: klassista, kevyttä, raskasta, harrasta, jazzia. Kauttani löytyy varmasti musiikkia juuri Sinun tarpeisiisi. Olen käytettävissä kaikissa tilaisuuksissa, myös TAMKin sisäisissä tilaisuuksissa.

Yhteystiedot:
janne.salmenkangas@gmail.com
puh. 050 549 9964

Sanna Vähälä, laulu ja piano

Kontra-altto, säveltäjä Sanna Vähälä (s.1974) on kymmenen vuoden klassisen musiikin opintojen jälkeen palauttanut mieleen trubaduurintaitonsa ja tarjoaa esim. vanhoja suomalaisia iskelmiä tai elokuva- ja televisiomusiikkia laulaen ja pianolla soittaen. Myös pelkkä pianoimprovisaatio, esim. ruokailun taustamusiikiksi, onnistuu. Toivekappaleitakin on mahdollista toteuttaa, esim. perhejuhlissa, kuten häissä, rippijuhlissa, kastejuhlassa, hautajaisissa, tms.

Tässä oiva vaihtoehto isommalle yhtyeelle. Viihteellistä, mutta myös vakavaa.

sanna.vahala(at)gmail.com
sanna.vahala(at)tuni.fi

 

Säveltäjät

Jenni Isoaho

Olen Jenni Isoaho, toisen vuoden sävellysopiskelija Tamkissa. Olen säveltänyt kappaleita kuorolle ja puhallinorkesterille, ja tulevaisuudessa haluaisin säveltää musikaalin. Panostan tyylissäni vahvoihin rytmisiin aiheisiin, harmonisiin kierteisiin sekä soljuviin melodioihin.

Yhteystiedot:
jenniisoaho@gmail.com

Julkaistuja kappaleitani voi kuunnella:
https://www.youtube.com/channel/UCGFJrmGfnAGZOiSC4skv4Uw

Harri Kivistö

Olen sävellysopiskelija ja orastava säveltäjä. Sävellyksieni joukossa on teoksia mm. kuoroille (TTBB, SATB, SSA), pianolle sekä muille soolosoittimille (trumpetti, alttoviulu). Joukossa on myös mm. jousikvartetto, trio (piano, klarinetti, kontrabasso) sekä duetto mezzo-sopraanolle ja baritonille. Käytän sävellyksissäni yleensä tekniikoita ja piirteitä eri tyylilajeista keskittymättä mihinkään tiettyyn vakiintuneeseen estetiikkaan. Sävellykseni ovat pääosin tonaalisia.

Minulta voi tilata teoksia kaikenlaisille kokoonpanoille hyvin lyhyelläkin aikataululla.

harri.kivisto@tuni.fi
harri.kivisto@iki.fi
0405319232

Markus Pölönen

Hei,

Olen Markus Pölönen, Tampereen ammattikorkeakoulun sävellysopiskelija. Olen monipuolinen säveltäjä, jota inspiroi erityisesti luonto, ihmiset sekä tunnelmat. Teen parasta aikaa koko illan oopperaa sekä teoksia soolosoittimille, että kamarikokoonpanoille. Käytän sävellystyössäni klassisempaa sekä modernimpaa sävelkieltä. Mottoni on seurata intuitiota ja pyrkiä persoonalliseen ilmaisuun. Tilatessasi minulta teoksen, saat luottaa siihen, että teen sen toiveitasi kuunnellen ja laadusta tinkimättä. Ole rohkeasti yhteydessä!

Markus Pölönen
0503003434
ComposerMSP@gmail.com

Janne Salmenkangas

Olen valmistunut TAMKilta säveltäjäksi 2020. Sävellän kaikenlaista musiikkia, mutta kuitenkin eniten rakastan ihmisäänelle säveltämistä. Myös teokset eri kokoonpanoille ja instrumenteille onnistuu, aina sooloteoksesta suureen orkesteriin. Myös sovitukset eri kokoonpanoille, nuottien puhtaaksikirjoittamiset ja transponoimiset eri sävellajeihin järjestyvät tilauksesta.

Kuriositeettina: minulla on tapana palauttaa kaikki minulle tehdyt tilaukset ennen deadlinea.

Lisätietoa minusta säveltäjänä ja teoksistani: www.jannesalmenkangas.com

Yhteystiedot:
janne.salmenkangas@gmail.com
puh. 050 549 9964

Veikko Valanne

Kuva: Riki Hakulinen

Aloitin sävellyspedagoginopinnot TAMKissa syksyllä 2021. Olen säveltänyt solistista musiikkia (mm. pianolle, viululle), liedejä, mutta myös ison orkesterikokoonpanon teoksia. Laajojen orkesteriteosten puolelta minulta löytyy 3 sinfonista runoa ja 1 sinfonia. Tyylillisesti edustan melodista, tonaalista, lähes myöhäisromanttista tyyliä. Inspiraationi saan luonnosta, tunteista ja erilaisista tunnelmista, mutta myös muista taiteenaloista, kuten kuvataiteesta ja kirjallisuudesta.

Olen ollut Music Finlandin säveltäjäasiakkaana tammikuusta 2023 lähtien.

Kun tilaat minulta teoksen, voit olla varma, että se toteutetaan suurella intohimolla ja aidolla innostuksella sävellystyötä kohtaan.

Yhteystiedot:
valanneveikko@gmail.com
+358504081666

Linkit:
Music Finland: https://core.musicfinland.fi/composers/veikko-valanne
Lisätietoa minusta ja teoksistani – kotisivut (in English): https://composervalanne.wixsite.com/veikko-valanne
Katso ja kuuntele – Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMROA5m6mrazV_7XA5Hoa2g