Tule TAMK Musiikkiin harjoitusoppilaaksi

Aloita uusi harrastus, herätä vanha eloon tai kehitä osaamistasi vielä pidemmälle!

Musiikkipedagogiopiskelijat kaipaavat harjoitusoppilaita musiikin hahmotusopintoihin sekä sävellysopetukseen. Musiikin hahmotusopinnot sisältävät teoriaa, säveltapailua, musiikkianalyysiä ja musiikin historiaa. Voit opiskella myös sävellystä! Voit olla aloittelija tai jo pöytälaatikkoon sävellyksiä tehnyt henkilö. Voit olla vasta-alkaja tai jo pidemmällä oleva musiikin harrastaja – sopivia opetusharjoittelijoita löytyy kumpaankin tarpeeseen.

Opetuksen toteuttamisesta vastaavat ammattikorkeakoulun opiskelijat. Opetusharjoitteluita ohjaavat TAMKin yliopettajat ja lehtorit sekä kunkin substanssin tuntiopettajat. He ovat mukana osalla opetustunneista.

Opetus tapahtuu TAMKin pääkampuksella. Saat osallistumisestasi todistuksen. Jos opiskelet Tampereen korkeakouluyhteisössä, voit saada opinnoista opintopisteitä, mikäli koulutuksesi hyväksyy ne tutkintoosi tai saada lukukausikausimaksusta 50% alennuksen.

Tänä syksynä käynnistyvät:

Musiikin hahmotusaineiden alkeisryhmä:

Alkeisryhmän opetus sisältää musiikinteorian, säveltapailun, musiikin historian, säveltämisen ja improvisaation ilmiöitä toiminnallisesti lähestyen. Opetukseen osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista ja sopii n. 9–12-vuotiaista lapsista aikuisiin asti. Opettajina toimivat sekä laaja-alaista musiikinteoriapedagogiikkaa että sävellystä opiskelevat 1. vuoden opiskelijat. Opetus alkaa lokakuussa, tunteja on syksyllä 12 x 60 min ja keväällä 12 x 60 min. Lukukausimaksu syyslukukaudelta 100 euroa ja kevätlukukaudelta 100 euroa.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17.30–18.30 tilassa P2-02, Kuntokatu 4

Musiikin hahmotusaineiden jatkoryhmä:

Jatkoryhmässä opiskellaan kokemuksellisesti ja elämyksellisesti eri teoreettisia ilmiöitä, säveltapailua, musiikin historiaa, harmoniaa sekä improvisointia. Materiaalit teemme itse ja huomioimme sisällöissä osallistuvien oppilaiden lähtötason. Vaatimuksena on jonkin verran musiikin harrastusta ja nuotinlukutaito. Opetus soveltuu parhaiten yli 10-vuotiaille eikä yläikärajaa opetukseen ole. Opetus toteutetaan 2. vuoden musiikinteoriapedagogiopiskelijoiden (sekä laaja-alainen musiikkipedagogiikka että säveltäminen) ja ohjaavan opettajan johdolla.  Opetus alkaa lokakuussa, tunteja syksyllä 12 x 60 min ja keväällä 12 x 60 min. Lukukausimaksu syyslukukaudelta 100 euroa ja kevätlukukaudelta 100 euroa.

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17.30–18.30 tilassa P2-02, Kuntokatu 4

Sävellysopetus: (TÄYNNÄ)

Sävellysopetusta on mahdollista saada yksilöopetuksena syksyllä 12 x 30 min ja keväällä 12 x 30 min 3.vuoden musiikinteoriapedagogiopiskelijoiden (erikoistumisalana säveltäminen) ja ohjaavan opettajan johdolla. Tarkoituksena on ohjata oppilaita yksilöllisesti heidän sävellystyössään. Nuotinlukutaito on välttämätön ja jonkun instrumentin hallinta suotavaa. Opetustunnit sovitaan opettajan kanssa. Lukukausimaksu syyslukukaudelta 150 euroa ja kevätlukukaudelta 150 euroa.

Tervetuloa mukaan!

Täytä hakemus tästä linkistä
https://lomake.tamk.fi/lomakkeet/30561/lomake.html