4T-kehittämistarjotin

Tervetuloa Mara-alan yrittäjä ja esihenkilö! Etsitkö tehokkaita keinoja kehittää ravintola- tai kahvila-alan yritystäsi ja henkilökuntaasi? Tutustu 4T-kehittämistarjottimeen, sen avulla saat lisää toimintakykyä, tavoitteellisuutta, tunnettuutta ja tuloksellisuutta.

Kohti Rethink-ajattelu- ja toimintatapaa

4T-kehittämistarjotin on räätälöity juuri ravitsemisalan erityistarpeisiin. Tarjoamme helppokäyttöisiä, testattuja työkaluja, joilla parannat yrityksesi  työhyvinvointia ja tuottavuutta. Mukana on esimerkkejä pirkanmaalaisista yrityksistä, jotka ovat jo hyötyneet näistä menetelmistä.

4T-kehittämistarjotin on kehitetty yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja ravintola-alan ammattilaisten kanssa. Se tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja, joiden avulla osallistat työntekijöitäsi, vahvistat brändiäsi ja parannat yrityksesi toimintakykyä.

4T-kehittämistarjotin tarjoaa ravitsemisalan yrittäjille loistavan mahdollisuuden osallistaa henkilökuntaansa sekä parantaa työhyvinvointia ja tuottavuutta.

Kehitä liiketoimintaasi ajatuksella ”Rethink” – omaksu uusi, innovatiivinen toimintatapa, joka keskittyy yrityksesi jatkuvaan kehittämiseen ja kasvuun.

Rethink Gastro esittää: katso 4T-kehittämistarjottimen introvideo

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

4T-kehittämistarjotin

Ota käyttöön uusi työkalupakki, jonka avulla voit viedä yritystäsi eteenpäin tavoitteiden mukaisesti. Allaolevista talokuvakkeista pääset tutustumaan videoihin, joissa esittelemme neljä kehittämistarjottimen aihepiiriä: tavoitteellisuus, tuloksellisuus, tunnettuus ja toimintakyky.

Yritysyhteistyö

Tarjottimella esimerkkeinä olevat pirkanmaalaiset yritykset.

Hankkeessa mukana olleet

4T-kehittämistarjottimen mahdollistajat