Opiskelijaksi

Restonomi on palveluliiketoiminnan vastuullinen moniosaaja. Restonomin ammattitaitoon kuuluvat asiakaslähtöisyys, aktiivisuus, paineensietokyky, joustavuus, yhteistyökyky ja tilanneherkkyys. Näitä kaikkia pääset harjoittelemaan opintojen aikana. Suuntautumisestasi riippuen keskityt ruokadesigniin tai palvelukokemuksen muotoiluun.

TAMKin restonomikoulutuksessa oppiminen tapahtuu tiimeissä TAMKin Catering Studio living labissa sekä erilaisissa tutkimus-, kehitys ja innovaatioprojekteissa yhdessä innostuneiden valmentaja-opettajien ja yrityskumppanien kanssa toimien. Yrittäjyyttä on mahdollista harjoitella esimerkiksi restonomien yritystoimintana.

Opit tuottamaan ja johtamaan taloudellisesti kannattavia ja asiakaslähtöisiä elämyksellisiä palveluita. Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, käsitteet sekä menetelmät ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään alan työyhteisöjä vastuullisesti

Täällä voit tutustua Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelmiin (Restonomi AMK):