Palvelut

Catering Studiolla keskitymme palveluliiketoiminnan  asiakaskokemukseen.​

Meillä Catering Studiolla vallitsee sisäiseen yrittäjyyteen kannustava yrittäjämäinen toimintakulttuuri. Pidämme kiinni hyvinvoivasta työympäristöstä, jossa kaikilla toimijoilla on turvallista ja miellyttävää työskennellä. Lupaamme toiminnallamme edistää kestävän ruokajärjestelmän kehittymistä toimialallamme.

Tuotamme elämyksellisiä kokemuksia asiakkaillemme vastuullisesti yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa​. Opimme, kehitymme, kehitämme ja otamme muutokset mahdollisuutena.

Catering Studio on luotettava ja tunnettu kumppani sekä asiantunteva ja ennakoiva edelläkävijä ruokamurroksessa ja alan kehityksessä

 

”Kohtaamisia ja kasvumahdollisuuksia”

”Prosessi on tekemisen tukena”

Pipa Company

Tiloisamme on  toiminut myös  Tampereen restonomiopiskelijoiden osuuskunta useampana vuonna. Osuuskunta on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijaomisteinen yritys. Yritys on perustettu 2018 ja sen hallitus vaihtuu sopimuskausien välissä. Pipa Copmpany oli osuuskunnan neljäs hallitus.

Pipa Company  erikoistui laadukkaisiin catering palveluihin ja toimi tilausravintolana yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita luottamuksesta ja korvaamattomasta tuesta. On ollut ilo tuottaa tilaisuuksia juuri teille. Kiitos myös kaikille muille, jotka ovat olleet mukana matkassamme.

Meidän vuosi on ollut mieletön. Ollaan naurettu ja opittu, mutta myös kasvettu yhdessä. Tätä vuotta emme kukaan vaihtaisi mihinkään.

Vaikka tämä ovi sulkeutuu, uusia avautuu ja mahdollisuuksia syntyy. Toivottavasti kohtaamme vielä uusissa yhteyksissä.

Parhain terveisin: Aada, Kevin, Semi, Olivia & Alex

 

 

Pipa Companyn toiminta päättyy joulukuussa 2023