Pauliina Airaksinen-Aminoff
Pauliina Airaksinen-Aminoff, Dr., M.Ed., on kokenut johtamisen ja vuorovaikutustaitojen ammattilainen, joka on toiminut johtajatehtävissä yli 30 vuoden ajan eri media-alan yrityksissä, kuten SanomaMagazinella, Otava-Medialla, A-lehdillä ja Aller Medialla. Lisäksi hän on ollut perustamassa Maikkarilla Jyrki-ohjelmaa ja vastannut sen päivittäisestä tuotannosta. Pauliina oli myös yksi Nelosen perustajatiimiin kuuluvista vastaten kotimaisten ohjelmien konseptoinneista ja tuotannosta sekä konsertti- ja asiakastapahtumista. Tällä hetkellä Pauliina toimii myös TAMK:n liiketoimintayksikössä johtamisen lehtorina kouluttaen johtamisen ja myynnin ammattilaisia sekä tapahtumatuotannon tulevia osaajia.
Ennen TAMK:lle siirtymistään Pauliina toimi yrittäjänä 20 vuotta, ja on edelleen osakkaana muutamassa yrityksessä myytyään ensimmäisen yrityksensä A-lehdille. Pauliina on myös sertifioitu tunnetaito-valmentaja ja toimii yritysjohdon valmentajana päätoimensa lisäksi. Pauliinan koulutukset liittyvät johtajan oman identiteetin kirkastamiseen, parempien vuorovaikutustaitojen kehittämiseen sekä tunnetaitoiseen johtamiseen, unohtamatta psykologisen turvallisuuden luomista. Hän on julkaissut kirjan Äiti meidän (Tammi 2018) sekä ollut mukana useissa julkaisuissa yhtenä asiantuntijoista.
Carolina Pajula
Carolina Pajulalla on yli 30 vuoden kokemus kouluttamisesta, valmentamisesta ja kehittämistyöstä. Carolina on toiminut TAMKissa vuodesta 2008 media-alan tuotannon lehtorina, jossa hän on vastannut tuottajien valmentamisen rinnalla alan opiskelijoiden työelämä, harjoittelu- ja freelancetyövalmennuksesta. Hän on ollut mukana useissa koulutuksen ja työelämän kehittämiseen liittyvissä hankkeissa, joita ovat mm. pirstaleiseen työhön ja freelancetyöhön liittyvät Keikkakioski-, Co-Studio- ja Pirssi-hankkeet sekä tuottajien työn kehittämiseen keskittyvä Tuottajapankki-hanke. Freelancetyöhön, yksinyrittäjyyteen ja oman näköisen työuran muotoiluun liittyvää valmennusta Carolina on tehnyt korkeakouluyhteisössä mm. musiikin, arkkitehtuurin, journalismin, kääntämisen ja näyttelijätyön opiskelijoille. Täydennyskoulutuksessa hän tehnyt vastaavaa valmennusta laajasti eri aloille kuten striimaajat, drone-lennättäjät, tapahtuma-alan tekijät, työnohjaajat ja eri alojen asiantuntijapalveluiden tarjoajat. Lisäksi Carolina kouluttaa työnohjaajia.
Carolina Pajula on aiemmin toiminut yrittäjänä ja freelancerinä erityisesti projektiosaamisen ja -toiminnan sparrauksen sekä kouluttamisen äärellä. Ennen yrittäjyyttä, Carolina toimi Tampereen yliopiston hypermedialaboratoriossa digitaalisen median parissa projektipäällikkönä kehittämishankkeissa ja tapahtumatuottajana ammattilaistapahtumissa. Carolinalla on myös vuosien työkokemus delfiinien kouluttamisesta Särkänniemen delfinaariossa.
Carolina Pajula – KM, AmO, motivaatiovalmentaja (RMP) työnohjaaja (STOry), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.
Mika Kylänen
Mies voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei miehestä. Mika Kylänen on syntyisin Rovaniemeltä, mutta asunut reilut 10 vuotta eteläisemmässä Suomessa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus alue- ja elinkeinokehittämisen asiantuntijatehtävistä. Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskuksen puitteissa hän oli omalta osaltaan tuomassa elämystalousajattelua Suomeen kehittäen muun muassa käytännönläheisiä työkaluja elämyksellisyyteen, tarinallistamiseen ja merkityksellistämiseen. Työkokemusta on niin Lapin yliopistosta kuin ammattikorkeakouluista Rovaniemellä ja Lahessa.
Tällä hetkellä Mika työskentelee palveluliiketoiminnan restonomikoulutuksen parissa TAMKissa. Tehtäväkuvaan kuuluu opetusta AMK- ja YAMK-opiskelijoille sekä kehittämishankkeita. Koulutukseltaan hän on Hallintotieteiden lisensiaatti (HTL) ja Ammatillinen opettaja (AmO). Hän on myös väitöskirjatutkijana Tampereen yliopistossa. TAOTAO-koulutukseen hän tuo liiketoiminnan kehittämisen, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen johtamisen näkökulmia.
Harri Karvinen
Harri Karvinen on Tamkin opettaja, osaamisalueena musiikkibusiness, tekijänoikeudet ja tapahtumatuotanto. Aikaisemmassa työurassaan hän toimi yrittäjänä tamperelaisessa ohjelmatoimistossa, edustaen useita suomalaisia ja kansainvälisiä esiintyviä artisteja. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta sekä järjestäjänä että työntekijänä erilaisista keikoissa klubeista festivaaleihin. Vuodesta 2005 lähtien Harri on toiminut päätoimisena opettajana ensin Piramkissa Virroilla ja vuodesta 2013 lähtien Tamkissa Tampereen Mediapoliksessa. Nykyisellään musiikkitapahtumat ovat vaihtuneet enemmän jalkapallon ottelutapahtumiin. Harri on toiminut läheisesti Tampere Unitedin hallitustyössä ja seuran yhteistyökumppanuuksien parissa.
Jukka Holm
Jukka Holm on tamperelainen kitaristi, opettaja, tutkija ja tuleva tapahtuma-alan keikkatyöläinen. Hän työskentelee tällä hetkellä projektikoordinaattorina TAOTAO-hankkeessa ja antaa kitaratunteja yhteistyössä Kaksi Kitaraa -musiikkiliikkeen kanssa. Tapahtuma-alan kokemusta Jukka on hankkinut mm. Puntala-rockista, Vahantarockista, Tullikamarilta ja erilaisilta messuilta. Ennen TAMKia hän työskenteli pitkään audio-tutkijana Nokia Research Centerissä ja designerina kahdessa pelialan startupissa. Jukka on myös kirjoittanut suomalaisista rivimuusikoista kirjan nimeltä ”Persvakomuusikot: Tositarinoita muusikkoelämän glamourista.”
Antti Haapio
Antti Haapio on toiminut lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulussa vuodesta 1999 pääopetusaiheenaan valokuvaus. Hän toimii myös harjoittelun ohjaajana Fine Art suuntautumisvaihtoehdon opiskelijoille. Tapahtuma-alan kokemusta Antti on hankkinut Backlight Photo Festival triennaalissa. Ennen opettajatyötään Antti työskenteli freelancer lehtikuvaajana. Hän on valmistunut aikoinaan valokuvaajaksi Lahden muotoiluinstituutista ja hankkinut myös pedagogisen pätevyyden. Taotao-hankkeen lisäksi Haapio on toiminut projektipäällikkönä Pirssi-hankkeessa, jonka tuotoksena syntyi Keikkatyön käsikirja, joka elää ja potkii https://sites.tuni.fi/keikkatyo/