Rikkinäinen puhelin tuo musiikkiteatterielämyksiä alakoululaisille yhteistyön avulla

Lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys Rikkinäinen puhelin tarjoaa Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen musiikkiteatterielämyksen teemoinaan huhupuheiden haitallisuus, some- ja matkapuhelinetiketti, toisten huomioiminen ja liikenneturvallisuus.

Uuden musiikkiteatteriesityksen myötä pirkanmaalaisille lapsille tarjotaan elämyksiä ja asennekasvatusta. Tampere-talo on saanut mukaan kolmevuotiseen yhteistyöhankkeeseen Tampereen Sähkölaitoksen sekä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjan. Kolmena tulevana tammikuuna 2022-2024 pirkanmaalaiset 1-3 luokat saavat tulla seuraamaan maksutonta musiikkiteatteriesitystä Tampere-talon Pieneen saliin. Kolmen esitysvuoden myötä tämä maksuton esitys tarjotaan yli 14.000 lapselle.

Rikkinäisessä puhelimessa päästetään mielikuvitus valloilleen
Ryhmä lapsia pääsee mukaan Yllätysten Yöretkelle. Reissua siivittävät hauskat tehtävät, mutta myös juorut ja huhut. Missä on rikkinäinen puhelin? Entä kurkkukipuinen kirahvi? Lauluja ja tarinoita ystävistä, läsnäolosta sekä puhelimen käytöstä liikenteessä.

Esitykset vain koululaisryhmille:
ma 31.1.2022 klo 9, 10.30 ja 12
ti 1.2.2022 klo 9, 10.30 ja 12
ke 2.2.2022 klo 9, 10.30 ja 12

Ilmoittautuminen on alkanut 1.12.2021. Ilmoittaudu haluamaasi esitykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmämyynti@tampere-talo.fi.  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä opettajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä koulu, luokka ja ryhmän koko. Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja ehdotamme uutta aikaa, jos haluamaasi esitykseen ei ole paikkoja jäljellä.

Näyttämöllä TAMKin Musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssi
Käsikirjoitus ja laulut Janne Viitaniemi

Mukana tuotannossa ovat TAMKin Musiikkiteatterilinkan 1. vuosikurssilaiset Petja Pulkkinen, Veeti Laasila ja Viljami Rosvall, Maija Mustonen, Ella Vähäpassi, Saimi Kaisanlahti, Suvi Aalto ja Katariina Särkijärvi, sekä Saara Östman, Tinja Taipale ja Elizabeth Hiltunen.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, Tampereen Sähkölaitos ja TAMK Musiikki