Fasilitaattorikoulutukset

Self-Hack fasilitaattorina sinun tulee osallistua yhteen Self-Hackiin (5 h) sekä Moodle koulutus (3h) ja koulutusinfo (2h). Voit osallistua suomen- tai englanninkielisiin koulutuksiin.

Jos olet jo osallistunut aiemmin Self-Hack -tapahtumaan, sinun ei tarvitse osallistua siihen uudestaan. Riittää, että osallistut fasilitaattorikoulutukseen.

Fasilitaattorikoulutuksen sisällöt:

  • Fasilitaattoreille suunnattu Self-Hack on sisällöltään pitkälti täysin sama, kuin uusien opiskelijoiden tapahtuma. Osallistumalla ensin itse Self-Hackiin pääset omasta näkökulmastasi käsin tutustumaan sisältöön ja materiaaliin, jolloin kykenet paremmin tapahtumapäivänä ohjaamaan keskustelua sekä työskentelyä.
  • Fasilitaattorikoulutuksessa keskitymme tarkemmin fasilitaattorin tehtäviin, Self-Hack -materiaalin taustoihin, tehtävien fasilitointiin ja ryhmän ohjaukseen. Koulutuksessa käymme läpi materiaalien taustalla olevaa teoriaa.
  • Ennen tapahtumaa järjestettävässä kertauskoulutuksessa (2 h) käymme läpi tiiviissä muodossa tapahtumapäivän keskeisimmät asiat. Kertauskoulutukseen osallistuminen on suositeltavaa, mutta vapaaehtoista.
  • Molempiin koulutuksiin (Self-Hack ja fasilitaattorikoulutus) osallistuttuasi saat itsellesi Self-Hack-fasilitaattorisertifikaatin, mikä tarkoittaa sitä, että olet omaksunut Self-Hack -menetelmän ja saat jatkossa fasilitoida Self-Hack -tapahtumia.