Self-Hack uraohjaukseen

Self-Hack on monikäyttöinen konsepti joka ei rajoitu vain yhteen elämän osa-alueeseen. Self-Hackin jälkeen tunnistat paremmin itsellesi tärkeistä asioita, voimavarojasi, vahvuuksiasi, arvojasi ja kiinnostuksenkohteitasi. Muun elämän ohella itsetuntemuksen parantaminen tukee hyvin urasuunnittelua ja työnhakua. Työpajassa voidaan keskittyä työuran suunnitteluun ja asettaa uraan liittyviä tavoitteita.

Moni meistä pohtii pitkin elämäänsä sen määränpäätä. Valintoja tulevasta urasta tehdään jo kovin nuorena ja myöhemmin elämässämme usein havahdumme pohtimaan suuntaamme uudestaan. Olit sitten työelämään suuntaava juuri valmistunut tai jo pidempään työelämässä viihtynyt on aina hyvä hetki pysähtyä ja saada lisää tietoisuutta omasta elämästä ja suhteista työelämään tavalla joka auttaa sinua tulevaisuuden valinnoissa.

Ei ole olemassa yhtä oikeaa urapolkua kaikille, jokainen meistä on erilainen persoona ja sovellumme erilaisiin tehtäviin. Monesti emme myöskään tiedä, haluammeko tehdä jotain asiaa, ennen kuin olemme sitä kokeilleet. Self-Hack on täydellinen ratkaisu päästä pohtimaan uraa ohjatussa tilanteessa!

 

Self-Hackin tavoitteet uraohjaukseen:

  • Tutustu itseesi ja siihen mikä sinulle olisi mielekästä
  • Kerro itsestäsi muille ja kuuntele heitä
  • Suunnittele ja kirkasta tulevaisuuttasi ja urapolkuasi
  • Tee suunnitelma siitä, miten saavutat tavoitteesi
  • Pidä hauska ja rento päivä!