Self-Hack henkilöstölle

Hetki pysähtyä tarkastelemaan omaa elämääsi. Mahdollisuus miettiä uraasi ja sen suuntaa. Tunnistatko elämäsi tärkeimmät osa-alueet? Missä sinä olet hyvä ja hyödynnätkö näitä taitojasi? Kuka siellä viereisessä huoneessa oikein tekee töitä? Haaveet tulevaisuudesta suunnitelmaksi paperille. Self-Hack tuo kaikille osallistujille uutta näkökulmaa ja suuntaa elämään!

Self-Hack on inspiroiva viiden tunnin työpaja. Se koostuu itsenäisesti tehdyistä tehtävistä, joita avataan ryhmäkeskusteluissa. Tehtävät keskittyvät sinuun yksilönä ja elämääsi, kuten vahvuuksiisi, motivaatioosi ja elämänhistoriaasi. Niiden pohjalta asetat itsellesi mielekkäitä tavoitteita halutulle aikavälille. Self-Hack on myös erinomainen tapa tutustua kollegoihin uudella tavalla!

Self-Hack järjestetään kaikille TAMKin uusille opiskelijoillemme osana orientaatioviikkoa, mutta Self-Hack-työpajaan osallistuminen sopii kaiken ikäisille ihmisille kaikissa elämän vaiheissa! Self-Hack toimii monessa eri ympäristössä ja on mm. erinoimainen työkalu urapolkua miettiessä sekä ryhmäytymisessä. Ei siis kannata ajatella, että Self-Hack on suunnattu vain tietylle ryhmälle, sillä työpaja on erittäin monikäyttöinen. Ikinä ei ole huono aika miettiä omaa elämäänsä ja sen suuntaa!

Osallistumalla Self-Hack -päivään saat eväitä:

  • omien unelmien kirkastamiseen
  • omien vahvuuksien ja arvojen mukaisen elämän koostamiseen
  • mielekkäiden tavoitteiden asettamiseen
  • ryhmäytymiseen

 

Self-Hack -tiimi järjestää henkilökunnalle työpajoja pitkin vuotta. Seuraamalla intran tiedotteita saat lisää tietoa tulevista Self-Hackeista!