Self-Hack muille

Self-Hack on prosessi jota voi hyödyntää monissa elämän osa-alueissa. Kohtaamme elämämme varrella useita hetkiä joissa teemme isoja päätökisiä, oli kyseessä sitten henkilökohtaiset valinnat, opiskelut tai ura. Self-Hack -työpaja perustuu itsensä tutkiskeluun ja tarjoaa tukea oikeiden päätöksien tekemiseen.

Valintojen paradoksi

Lukiossa pohdimme, mitä lähdemme opiskelemaan lakin saatua. Korkeakoulussa päätöksiä tehdään suuntautumisesta. Työelämään siiryminen tuokin mukanaan vielä useampia päätöksiä pitkin vuosia. Nuorena tehty päätös tutkinnosta voi myöhemmin herättää kysymyksiä lisäkouluttautumisesta. Uuden työtehtävän harkitseminen tai työpaikan vaihtaminen voi olla iso päätös jossa on itsetuntemuksesta apua. Self-Hack on tukena näissä päätöksissä sekä monissa muissa!

 

Paikka ja aika pysähtymiselle

Vaikka isoja muutoksia ei elämässä olisi tulossa, antaa Self-Hack osallistujalle paljon muutakin. Maailmassa jossa tahti kiristyy koko ajan otamme liian harvoin itsepohdiskelulle aikaa. Kun tunnet itsesti ja ne asiat jotka sinua motivoivat sujuu jokainen elämän osa-alue paremmin. Päästessäsi hyödyntämään vahvuuksiasi, tekemään valintoja jotka heijastavat arvojasi ja nauttimaan tekemästäsi on kokonaisuudessa elämäsi antoisampaa. Self-Hack auttaa pysähtymään ja tunnistamaan näitä asoita.

 

Tilaisuus ryhmäytymiselle

Tunnetko kolleegasi viereisissä toimistoissa? Tiedätkö kuinka monelle laitat kahvin tippumaan? Onko useamman vuoden takaisen työkaverin koiran nimi muistissa? Ehkäpä on, mutta teidätkö mitä hän arvostaa elämässään eniten? Oletko kuullut mistä hän teini-isässä haaveili tai kuka oli hänen lapsuutensa tärkein henkilö? Self-Hack ryhmäyttää uutta tai jo ennestään tuttua ryhmää aivan uudella tavalla!