TUNI EXAM -pikaopas opiskelijoille

Tämä opiskelijoille suunnattu pikaopas sisältää tietoa tenttiin ilmoittautumisesta, tenttitilan varaamisesta ja tenttivarauksen muokkaamisesta.

Tenttiin ilmoittautuminen

Kirjaudu EXAM tenttipalveluun korkeakoulusi tunnuksilla

1. Siirry Tentit -näkymään, josta pääset tenttihakuun.
  2. Voit etsiä tenttiä opintokoodin, tentin nimen tai tentaattorin nimen perusteella
  3. Klikkaa Ilmoittaudu-painiketta

Jos tentissä on käytössä valinnaiset aihealueet -toiminto, pitää ne valita tässä vaiheessa. Saat tenttiisi näkyviin vain niiden aihealueiden kysymykset, jotka olet valinnut.

Tenttitilan varaaminen

1. Varaa tenttitila alas aukeavasta valikosta.
  2. Jos haluat varata tentin toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilaan, valitse Tenttivaraus ulkopuolisesta oppilaitoksesta.

Tenttiajankohdan varaaminen

1. Valitse tenttiaika kalenterinäkymästä. Voit valita tenttiajan maksimissaan 30 päivän päähän.
  2. Vahvista varauksesi kalenterin alta Vahvista varaus -painikkeesta

Varauksen tiedot ja varauksen muokkaaminen

1. Varatun tentin tiedot näkyvät jatkossa Ilmoittautumiset näkymästä.
  2. Tenttijärjestelmä arpoo sinulle tietokoneen vapaana olevista tenttitilan koneista. Varattu kone näkyy tentin tiedoissa, sekä sähköpostiin lähetetyssä varausvahvistuksesta
  3. Jos sinun pitää vaihtaa tenttiaikaa tai haluat poistaa varauksesi onnistuu se Ilmoittautumiset-näkymässä tentin kohdalta, kolmen pisteen alta. Jos haluat perua ilmoittautumisen kokonaan, poista ensin varaus, ja sen jälkeen kolmen pisteen alta valitse Peruuta ilmoittautuminen