Tilojen käyttösäännöt

Ohjeet ovat voimassa siitä hetkestä alkaen, kun saavut tilaan. Huomaathan että kyseessä on tenttitilaisuus, jossa vaaditaan ehdotonta hiljaisuutta. Vaikka oma suorituksesi ei olisi vielä alkanut, muiden on voinut. Pääsy on sallittu ainoastaan ajan varanneille!

1. Tilaan et saa viedä mukanasi mitään tavaraa, ainoastaan opiskelijakortti tai muu kuvallinen henkilöllisyystodistus ja kulkukortti on sallittu.

Paikalle saapuessasi jätä takki, pipo ym. päällysvaatteet ja kaikki tavarasi tilan ulkopuolelle. Arvotavaroiden säilytykseen on käytössä erikseen osoitetut säilytyslokerot.

Tilaan ei saa viedä esim. laskinta, puhelinta, sanakirjaa, kirjallisuutta tai muuta aineistoa. Tämä koskee myös eväitä ja vesipulloa, suttupaperia ja kyniä.

Lääkinnälliset apuvälineet sovitaan erikseen Tenttipalveluiden kanssa (tenttipalvelut.tau@tuni.fi).

2. Kulje tilaan kulkukortillasi.

Käytä kulkukorttiasi aina, vaikka pääsisit tilaan samalla ovenavauksella muiden kanssa. Huom! Valtakunnalliseen erikoislääkäri- tai erikoishammaslääkärikuulusteluun tuleva ei tarvitse kulkukorttia.

3. Tarkista tilan ja tietokoneesi numero EXAM-järjestelmästä ennen tilaan menoa.

Tarvitset kirjautumisessa myös käyttäjätunnuksesi. Tarkemmat kirjautumisohjeet löytyvät tietokoneen vierestä.

4. Noudata varaamaasi aikaa.

Saavu tilaan vasta juuri ennen suorituksesi alkamista (max. 5 min ennen varattua aikaa), jotta edellinen tenttijä voi tehdä suorituksensa rauhassa loppuun. Tilasta ei saa poistua kesken suorituksen. Mikäli poistut tilasta kesken suorituksen, suoritus hylätään. Poistua voi heti, kun suoritus on valmis.

5. Vältäthän hajusteiden käyttöä.

6. Tilassa on valvontakamerat, joiden avulla seurataan tenttijöitä.

Vilppiepäilyissä toimitaan korkeakoulun ohjeiden mukaan. Havaitessasi vilppiä, ilmoita siitä tilaisuuden valvojalle (tenttipalvelut.tau@tuni.fi/ tenttiterraario.tamk@tuni.fi).

7. Suorituksen aikana ei ole saatavilla teknistä tukea.

Ongelmatilanteissa noudata tilassa olevia ohjeita ja ota yhteyttä jälkikäteen exam@tuni.fi.

Palohälytyksen sattuessa toimi korkeakoulun ohjeiden mukaan.