Seinäjoki, Yliopistokeskus

Tampereen yliopistolla on tenttitila Seinäjoen yliopistokeskuksessa ja tässä tilassa on tällä hetkellä käytössä sähköinen tenttipalvelu Tenttis. Tampereen yliopiston uusi sähköinen tenttipalvelu TUNI EXAM korvaa vuosien 2019-2020 aikana Tenttis-järjestelmän ja myös Seinäjoen tenttitilaan on tulossa EXAM-tenttikoneita. Asennustyö on kuitenkin valitettavasti viivästynyt. EXAM-järjestelmä saadaan Seinäjoella käyttöön tammikuun 2020 aikana.

Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja avoimen yliopiston opiskelijat: Jos sinulla on aikomus tenttiä EXAM-tentti syyslukukauden 2019 aikana Seinäjoella, ota yhteyttä Päivi Antinojaan (paivi.antinoja@tuni.fi, 040-1901824). Katsomme tapauskohtaisesti, miten sähköinen tentti voidaan järjestää Seinäjoella.

Sähköisen näytön tilaan kulkemiseen tarvitset Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivan kulkukortin, jonka voit noutaa avoimen yliopiston toimistosta. Toimisto sijaitsee osoitteessa Kampusranta 9C, 2. kerros, ja on avoinna ma-pe 10-15. Muista noutoajoista voit sopia soittamalla numeroon 040 190 1824. Huom! Seinäjoen tenttitilaan käyvät vain Seinäjoen omat kulkukortit (ei siis Tampereen kulkukortit).

Seinäjoen tenttitila

Seinäjoen tenttitila sijaitsee Seinäjoen yliopistokeskuksessa, Framilla, C-osan ensimmäisessä kerroksessa. Ks. tenttitilan opastekartta ja ajo-ohjeet Seinäjoen yliopistokeskukselle. Jätä vaatteesi ja tavarasi tenttitilan ulkopuolella oleviin lukollisiin kaappeihin.

Osoite: Kampusranta 9C, 60320 Seinäjoki

Aukioloajat: ma-pe 8-20

kaikilla koneilla piirtomahdollisuus touch-näytöillä