TAMK Pääkampus

Sähköisen näytön tiloihin kulkemiseen tarvitset Tampereen ammattikorkeakoulun Pääkampuksella toimivan kulkuoikeuden (opiskelijakortti tai erillinen kulkukortti). Huolehdithan ajoissa ennen suoritusta, että kulkuoikeutesi ovat kunnossa. Voit tarkistaa kulkuoikeutesi TAMK Pääkampuksen infopisteestä. Infopisteiden palveluassistentit avustavat kulkukorttien kanssa ja voivat toimistoaikana avata ovet. Huomaathan, että Pivo mobiiliopiskelijakortti ei käy henkilöllisyystodistuksena tai kulkukorttina sähköisen näytön tiloissa.

Opiskelijan kulkuoikeudet kampuksilla (Intranet)

Tenttiterraario 2 (C3-02), C-rakennus, Pääkampus, TAMK

Tila sijaitsee C-rakennuksen 3. kerroksessa.
Osoite: Kuntokatu 3, 33520 Tampere
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21 ja la-su klo 8-16

Tilan ulkopuolella on tavaroitasi (esim. takki, reppu ja matkapuhelin) varten lukollisia kaappeja.

TUNI EXAM -koneita: 1 kpl

Muut tilan koneet on liitetty TAMK EXAMiin.

C3-04a, C-rakennus, Pääkampus, TAMK

TUNI EXAM-tila C3-04A on poissa käytöstä 15.3.-10.4.2022, jonka aikana TUNI EXAM-tila muuttaa uuteen tilaan A2-01. Käyttökatkon aikana TAMK Pääkampuksella on mahdollista tenttiä tilassa Tenttiterraario 2, jossa on TUNI EXAM -käytössä yksi tenttikone. TUNI EXAM -tentteihin on toki käytössä myös muut TUNI EXAM -tilat.

Tila sijaitsee C-rakennuksen 3. kerroksessa.
Osoite: Kuntokatu 3, 33520 Tampere
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21 ja la klo 8-16

Tilan ulkopuolella on tavaroitasi (esim. takki, reppu ja matkapuhelin) varten lukollisia kaappeja.

 

Tampereen ammattikorkeakoulu siirtyy TAMK EXAM -järjestelmästä Tampereen korkeakouluyhteisön TUNI EXAM -järjestelmään lukuvuoden 2021-2022 aikana. TAMK EXAM -tiloja muutetaan tulevan lukuvuoden aikana hallitusti ja joustavasti TUNI EXAM -tiloiksi. Muutos on osa laajaa kokonaisuutta, jossa Tampereen korkeakouluyhteisölle rakennetaan yhteinen digitaalinen toiminta- ja palveluympäristöä.