❔ Opiskelijan ohjeet

Kirjaudu
Ohjeet
Tuki
Ohjelmistot
Tee testitentti
Tenttivierailu

Sähköinen näyttö tarkoittaa tietokoneella suoritettavaa näyttöä (tentti, kypsyysnäyte, viikkokoe yms.), joka suoritetaan valvotussa tenttitilassa. Sähköisen näytön tilassa opiskelija voi suorittaa haluamanaan ajankohtana, sähköisesti tietokoneella näytön, jonka opettaja on etukäteen käynyt tallentamassa järjestelmään.

Kirjaudu

Kirjaudu EXAMiin TUNI-tunnuksellasi: https://exam.tuni.fi (älä käytä vanhaa Internet Explorer -nettiselainta)

Kaikki käyttäjät kirjautuvat HAKA-kirjautumisen kautta:
Tampereen korkeakouluyhteisön käyttäjä: valitse organisaatioksi “Tampereen korkeakoulut” (Tampere universities)

Ohjeet

Tampereen korkeakouluyhteisön ohjeet sähköisen näytön tekemiseen

EXAM-järjestelmän käyttöohjeet opiskelijalle

Video-ohje: Tenttitilaan saapuminen ja tenttitilassa
toimiminen
 (videosta poiketen, enää ei tarvitse kuitata nimeään listaan EXAM-tilassa)

Tuki

Käytännön asiat: tenttipalvelut.tau@tuni.fi

Tekniset ongelmat: it-helpdesk@tuni.fi

Ongelmatilanteet ja FAQ

Ohjelmistot

Katso EXAM-koneilla käytettävissä olevat ohjelmistot.

Tee testitentti

Voit käydä testaamassa tenttitilaa ja tenttiprosessia ennen varsinaista tenttiä.

Tenttivierailu

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että opiskelija suorittaa oman korkeakoulun opintojakson tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa. Lue lisää tenttivierailusta.