❔ Opiskelijan ohjeet

Kirjaudu
Ohjeet
Tuki
Ohjelmistot
Tee testitentti
Tenttivierailu

Tampereen korkeakouluyhteisön sähköisen tenttipalvelun nimi on TUNI EXAM. Se madollistaa opiskelijoille joustavan sähköisten näyttöjen suorittamisen, joka tarkoittaa, että opiskelija voi suorittaa näytön haluamanaan ajankohtana valitsemassaan EXAM-tilassa. Sähköinen näyttö tarkoittaa tässä tietokoneella suoritettavaa näyttöä (esim. tentti, kypsyysnäyte, viikkotehtävä), joka suoritetaan valvotussa EXAM-tenttitilassa.

Kirjaudu

Kirjaudu EXAMiin TUNI-tunnuksellasi: https://exam.tuni.fi (älä käytä Internet Explorer -selainta tai Edgeä)

Kaikki käyttäjät kirjautuvat HAKA-kirjautumisen kautta:
Tampereen korkeakouluyhteisön käyttäjä: valitse organisaatioksi “Tampereen korkeakoulut” (Tampere universities)

Ohjeet

Opiskelijan ohjeet sähköiseen tenttimiseen poikkeustilanteessa 3.8.2020 alkaen

Sähköinen tenttiminen Tampereen korkeakouluyhteisössä

EXAM-tilojen käyttösäännöt

EXAM-järjestelmän käyttöohjeet opiskelijalle (Eduuni-wiki)

Tuki

Käytännön asiat: tenttipalvelut.tau@tuni.fi

Tekniset ongelmat: it-helpdesk@tuni.fi

Ongelmatilanteet ja FAQ

Ohjelmistot

Katso EXAM-koneilla käytettävissä olevat ohjelmistot.

Tee testitentti

Voit käydä testaamassa tenttitilaa ja tenttiprosessia ennen varsinaista tenttiä.

Tenttivierailu

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että opiskelija suorittaa oman korkeakoulunsa opintojakson sähköisen näytön jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa. Lue lisää tenttivierailusta.