❔ Opiskelijan ohjeet

Kirjaudu
Ohjeet
Tuki
Ohjelmistot
Tee testitentti
Tenttivierailu

Tampereen korkeakouluyhteisön sähköisen tenttipalvelun nimi on TUNI EXAM. Se mahdollistaa opiskelijoille joustavan sähköisten näyttöjen suorittamisen, joka tarkoittaa, että opiskelija voi suorittaa näytön haluamanaan ajankohtana valitsemassaan EXAM-tilassa. Sähköinen näyttö tarkoittaa tässä tietokoneella suoritettavaa näyttöä (esim. tentti, kypsyysnäyte, viikkotehtävä), joka suoritetaan valvotussa EXAM-tenttitilassa.

Kirjaudu

Kirjaudu EXAMiin TUNI-tunnuksellasi: https://exam.tuni.fi (älä käytä Internet Explorer -selainta tai Edgeä)

Kaikki käyttäjät kirjautuvat HAKA-kirjautumisen kautta:
Tampereen korkeakouluyhteisön käyttäjä: valitse organisaatioksi “Tampereen korkeakoulut” (Tampere universities)

Ohjeet

TUNI EXAM -pikaopas opiskelijoille

Sähköinen tenttiminen Tampereen korkeakouluyhteisössä

EXAM-tilojen pöytäohje

EXAM-tilojen käyttösäännöt

TAU: Sähköisten tenttien suorittaminen syyslukukaudella 2021

Tuki

Usein kysytyt kysymykset

Käytännön asiat: tenttipalvelut.tau@tuni.fi

Tekniset ongelmat: exam@tuni.fi

Ohjelmistot

EXAM-koneilla käytettävissä olevat ohjelmistot

Tee testitentti

Voit käydä testaamassa tenttitilaa ja tenttiprosessia ennen varsinaista tenttiä.

Tenttivierailu

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että opiskelija suorittaa kotikorkeakoulunsa opintojakson sähköisen tentin toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa. Seuraavalla sivulla voit tutustua tarkemmin tenttivierailuun: Tenttivierailun ohjeet.