Saavutettava tenttiminen

Tampereen yliopistolla on kaksi saavutettavaa tenttitilaa. Toinen niistä sijaitsee Hervannan kampuksella, ja toinen Keskustakampuksella. Myös Tampereen ammattikorkeakoululla saavutettava tenttitila, joka sijaitsee TAMK Pääkampuksella.

Saavutettavassa tenttitilassa voit suorittaa EXAM-tentin yksin, koska kyseessä on yksipaikkainen EXAM-tila.

Sekä saavutettavissa tenttitiloissa että muissa Exam-tiloissa on käytössä korkeussäädettäviä pöytiä. Halutessasi käyttöön tenttipaikan, jossa on korkeussäädettävä pöytä, toimi tenttivarausta tehdessäsi seuraavasti: Kun olet valitsemassa tenttitilaa EXAM-järjestelmässä, paina Esteettömyysvaatimukset-painiketta ja valitse Korkeussäädettävä pöytä. Näin tenttivarauksesi ohjautuu automaattisesti sellaiselle tenttipaikalle, jossa on korkeussäädettävä pöytä. EXAM-tilojen varusteluihin voit tutustua tarkemmin sivulla Tilat (exam.tuni.fi).

Sähköiseen tenttiin on mahdollista saada yksilöllisiä järjestelyitä. Yksilöllisistä opiskelujärjestelyistä saat tarkempaa tieto sivuilta Saavutettavuus ja yksilölliset opiskelujärjestelyt (Intra) ja Yksilölliset järjestelyt tenteissä (Intra).

Jos sinulla on jo ehdotus yksilöllisiksi opiskelujärjestelyiksi ja haluat keskustella mahdollisuudesta saada yksilöllisiä järjestelyitä tulevaan sähköiseen tenttiin:

  • Tampereen yliopiston opiskelija: Voit ottaa yhteyttä tentaattoriin tai osoitteeseen tenttipalvelut.tau@tuni.fi
  • Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija: Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen tenttivalvonta.tamk@tuni.fi

Henkilökunnan läsnäoloa edellyttävä sähköinen tentti voidaan järjestää vain toimistoaikana. Lisäksi henkilökunnan kesälomien aikana (tyypillisesti heinäkuu) palveluissamme on viivettä, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin keväällä, jos aiot suorittaa yksilöllisiä järjestelyitä vaativan sähköisen tentin kesän aikana.