12.11.2020 klo 9.00-11.30 Työpaja: Kohti organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä: innovaatioekosysteemiperustainen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla

Yhteistyö

Tarvitsemme apuasi! Monimutkaistuvan maailman haasteisiin vastaaminen vaatii niin tutkimukselta, kehittämiseltä kuin innovaatiotoiminnalta yhä enemmän erilaisten osaamisten ja resurssien yhdistämistä yli organisaatio- ja sektorirajojen. Tampereen korkeakouluyhteisö* fasilitoi virtuaalisen työpajan, jonka tavoitteena on tunnistaa pullonkauloja ja toimivia malleja organisaatioiden välisessä yhteistyössä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän uudistamiseksi niin asiakaslähtöisesti, tutkimusperustaisesti kuin digitalisaatiota että uusimpia teknologisia ratkaisuja hyödyntäen.

Tilaisuudessa annamme puheenvuoron kehittäjille ja kentän toimijoille ja ratkomme yhdessä ongelmia. Avaimena on toimiminen yhdessä, siksi juuri Sinun osallistumisesi on tärkeää. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Aika: 12.11.2020 klo 9.00-11.30

Paikka: Tilaisuudet järjestetään Zoom-verkkoympäristössä.
Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan: (sulkeutunut)
Ilmoittautuminen sulkeutuu 9.11.2020.

 

Ohjelma (TBC):

  • Asiakaslähtöisyys sote-palvelujen kehittämisessä.
  • Tutkimuksen ja osaaminen kiinnittäminen sote-palvelujärjestelmän kehittämiseen.
  • Digitalisaation ja teknologisten ratkaisujen hyödyntäminen.

 

Olemma luoneet myös kyselyn/itsereflektointityökalun, johon vastaaminen auttaa orientoitumaan tyäpajaan. Auta meitä kehittämään organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä! Pääset tutustumaan ja vastaamaan tästä: Kyselyyn organisaatiorajat ylittävästä kehittämisestä.

*Tilaisuus järjestetään osana Kampusperustaista osaamisen kehittämistä sosiaali- ja terveyspalveluissa -hanketta (EAKR). Yhteistyössä Kestävät hyvinvointijärjestelmät -tutkimusohjelma (SA) kanssa.

 

Lisätietoja: perttu.linna@tuni.fi