EXAM-tilojen aukioloajat kesällä 2022

Poikkeusaukioloajat

Seuraavat EXAM-tilat on suljettu 6.6.-31.7.2022:

K2113, Konetalo, Hervanta

SC103, Sähkötalo, Hervanta

A3110, Pinni A, Keskusta

B4122, Pinni B, Keskusta

123, Virta, Keskusta

Muut EXAM-tilat ovat auki normaalisti kesän yli. EXAM-tilojen aukioloajat löydät TUNI EXAM -järjestelmän kotisivulta. Huom. EXAM-tilojen käyttö vaatii kulkuoikeuden (opiskelijakortti tai erillinen kulkukortti). Huolehdithan ajoissa, että kulkuoikeutesi on kunnossa. Mikäli sinulla ei ole kulkuoikeutta tai olet epävarma tilanteestasi, tutustu seuraaviin ohjeisiin: Opiskelijan kulkuoikeudet kampuksilla (Intra).

Tenttivierailu

EXAM-tenttivierailu Tampereen yliopistossa on mahdollista kesän aikana ma-pe klo 9-16. Pyhäpäivinä tenttivierailu ei ole mahdollista.

Tuki ja erityisjärjestelyt

Heinäkuun 2022 aikana EXAM-tukea (exam@tuni.fi ) on saatavilla rajoitetusti. Lisäksi EXAM-tenttien erityisjärjestelyitä toteutetaan rajoitetusti henkilökunnan lomien vuoksi. Mikäli tarvitset EXAM-tentissä erityisjärjestelyitä heinäkuussa, otathan yhteyttä tentaattoriin tai tenttipalveluihin hyvissä ajoin ennen juhannusta. Lisäajallista tenttiä pyydetään tentin tentaattorilta, ja henkilökunnan läsnäoloa vaativista erityisjärjestelyistä sovitaan tenttipalveluiden kanssa (tenttipalvelut.tau@tuni.fi).