Korjattu: Kirjautumisessa vikatilanne 4.-5.1.2024

Kirjautuminen EXAM-järjestelmään onnistuu taas normaalisti tenttitiloissa Firefox-selaimella. Myös tenttivierailutenttien suorittaminen Tampereella on taas mahdollista.

4.1.2024 julkaistu uutinen:

TUNI EXAM -järjestelmän kirjautumisessa vikatilanne

Järjestelmän kirjautumisessa on todettu vikatilanne EXAM-tiloissa torstaina 4.1.2024 klo 8:00 alkaen. Vikatilanteen syy vaikuttaa liittyvän Firefox-selaimeen, jolla EXAM-järjestelmä automaattisesti avataan EXAM-tilassa. Pahoittelut tapahtuneesta. Ongelmaan pyritään löytämään ratkaisu mahdollisimman pian.

Jos sinulla on tiedossa EXAM-tentti, voit siirtää tenttivarauksesi seuraavalle viikolle tai avata tenttitilanteessa EXAM-järjestelmän Microsoft Edge -selaimella, jonka toimivuus on todennettu. Ohjeet löydät alta.

EXAM-järjestelmän avaaminen Microsoft Edge -selaimella EXAM-tilassa:

  1. Avaa Microsoft Edge -selain.
  2. Avaa EXAM-järjestelmä tietokoneen työpöydältä. Järjestelmä avautuu automaattisesti Firefox-selaimeen.
  3. Kopioi Firefox-selaimen osoitekentästä EXAM-järjestelmän osoite (https://exam.tuni.fi/?tuni-login) Microsoft Edge -selaimen osoitekenttään, ja paina Enter-näppäintä.
  4. Kirjaudu EXAM-järjestelmään TUNI-tunnuksillasi Microsoft Edge -selaimella, jotta tentti käynnistyy oikein.

Huom. Kyseinen ohje ei valitettavasti toimi TAUn tai TAMKin tenttikoneilla, joissa suoritetaan tenttivierailuja. Tenttivierailijoille suositus on, että tenttivaraukset siirretään seuraavalle viikolle.

EXAM-tuki: exam@tuni.fi