TAMK tuottaa uutta osaamista erityisesti alueellisesti, sillä peräti 71 prosenttia viisi vuotta sitten valmistuneista asuu edelleen Pirkanmaalla. Lisäksi viisi vuotta sitten valmistuneista 82 prosenttia pitää TAMKia vaikuttavana toimijana Pirkanmaalla. Myös TAMKin ulkoiset sidosryhmät ovat tyytyväisiä meihin: 89 prosenttia ulkoisista sidosryhmistä kokee yhteistyön TAMKin kanssa erittäin tai melko hyödyllisenä. Viime vuonna TAMKissa oli käynnissä noin 120 projektia, joihin oli saatu ulkoisen TKI-toiminnan ja maksullisen liiketoiminnan rahoitusta 9,7, miljoonaa euroa. Olemme vaikuttavia myös kansainvälisesti. Siitä kertoo luku 2,4 miljoonaa, joka on kansainvälisille asiakkaille myydyn koulutuksen määrä viime vuonna.

TAMKin vuosikatsaus 2021

Tervetuloa Tampereen ammattikorkeakoulun vuosikatsaukseen. Näillä sivuilla voit lukea vuoden 2021 tuloksestamme, saavutuksistamme ja arjen tekemisemme kohokohdista.

TAMKin vaikuttavuuden kädenjälki alueellisesti

Yllä oleva kuva kertoo TAMKin vaikuttavuudesta alueellisesti. TAMK tuottaa uutta osaamista erityisesti lähialueelle, sillä peräti 71 prosenttia viisi vuotta sitten valmistuneista asuu edelleen Pirkanmaalla. Lisäksi viisi vuotta sitten valmistuneista 82 prosenttia pitää TAMKia vaikuttavana toimijana Pirkanmaalla. Myös TAMKin ulkoiset sidosryhmät ovat tyytyväisiä meihin: 89 prosenttia ulkoisista sidosryhmistä kokee yhteistyön TAMKin kanssa erittäin tai melko hyödyllisenä. Viime vuonna TAMKissa oli käynnissä noin 120 projektia, joihin oli saatu ulkoisen TKI-toiminnan ja maksullisen liiketoiminnan rahoitusta 9,7 miljoonaa euroa. Olemme vaikuttavia myös kansainvälisesti. Siitä kertoo luku 2,4 miljoonaa, joka on kansainvälisille asiakkaille myydyn koulutuksen rahallinen arvo viime vuonna.