Avainluvut

Tamkilaisuus_kuvakollaasi_2021_900x600

Tämä on TAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMK on Suomen toiseksi suurin ammattikorkeakoulu, jossa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 750.

Tutustu Tampereen ammattikorkeakouluun -> tuni.fi/tamk

Strategiset painotukset vuosina 2022-2024

Strategian päätavoitteet vastaavat suoraa niihin kasvaviin yhteiskunnallisiin odotuksiin, joita ammattikorkeakoulutoimintaan kohdistuu.

  1. Olemme kansainvälisin korkeakoulu
  2. Olemme halutuin työelämäkumppani
  3. Uudistamme koulutuksen sisällöt ja rakenteet

Tutustu vuoden 2021 avainlukuihin

-> Koulutuksen avainluvut

-> Jatkuvan oppimisen avainluvut

-> TKI-toiminnan avainluvut

-> Kansainvälisyyden avainluvut

-> Henkilöstön avainluvut

-> Talouden avainluvut

Tampereen korkeakouluyhteisö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat monialaisen Tampereen korkeakouluyhteisön, joka on Suomen toiseksi suurin korkeakoulutuksen ja tutkimuksen keskittymä. Toimintamme painopisteitä ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Teemme yhdessä työtä yhteiskunnan suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi ja uusien mahdollisuuksien luomiseksi. Yhteisöön kuuluu yli 30 000 opiskelijaa ja henkilöstöä lähes 5 000.

Tutustu korkeakouluyhteisöön -> tuni.fi