Jooga- ja liikuntapalvelu Yogobe

SportUnin liikuntamaksun maksaneet saavat Yogobe jooga- ja liikuntapalvelun käyttöönsä ilman lisämaksua.

Yogobe on pohjoismaiden johtava digitaalinen alusta joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Yogoben jäsenenä sinulla on rajoittamaton pääsy yli 1800 jooga-, meditaatio-, mindfullness-, voimaharjoittelu-, liikkuvuusharjoittelu- ja stressinhallintavideoon.

Yogoben avulla voit treenata milloin ja missä vaan ja Yogoben laajasta tarjonnasta löydät varmasti sopivan treenin jokaiseen tilanteeseen olitpa sitten aloittelija tai jo pidempään treenannut. SportUnin liikuntamaksulla saat rajoittamattoman pääsyn Yogoben treenikirjastoon 31.8.2021 asti. Kun kirjaudut uutena käyttäjänä Yogobeen, sinun ei tarvitse syöttää maksutietoja, ainoastaan SportUnilta saamasi henkilökohtainen koodi.

Mikäli haluat saada Yogoben käyttöösi 31.8.2021 asti, täytä oheinen lomake, jonka jälkeen lähetämme sinulle henkilökohtaisen pääsykoodin ja Yogobe-tilin aktivointiohjeet sähköpostiisi.

Huomaathan, että liikuntamaksun tulee olla maksettuna keväälle 2021, jotta voit saada koodin.

Käsittelemme pyyntöjä ja lähetämme koodeja vain arkisin n. klo 8-16 välillä.

Yogobe-tilin käyttöohjeet pääsykoodilla

Päästäksesi käyttämään Yogoben laajaa treenikirjastoa, sinun tulee luoda Yogobe-tili. Sinun ei tarvitse syöttää maksutietoja eikä myöskään tehdä mitään päättääksesi tilauksen, vaan jäsenyys päättyy automaattisesti kun SportUnin ja Yogoben yhteistyössä tarjoama ilmaisjakso päättyy. Tässä ohjeet Yogoben käyttöönottoon:

  1. Mene osoitteeseen https://yogobe.com/en/register/account
  2. Täytä henkilötietosi ja valitse salasana. Jätä ensimmäinen kenttä (campaign or friend code) tyhjäksi, koodi syötetään vasta myöhemmässä vaiheessa.
  3. Paina sininen ”Continue”.
  4. Syötä henkilökohtainen pääsykoodisi ”Access code” kenttään ja paina ”Apply”.
  5. Paina sininen ”Continue”.
  6. Seuraavassa kohdassa voit täyttää kiinnostuksen kohteesi saadaksesi henkilökohtaisia suosituksia, mutta voit myös ohittaa tämän vaiheen.
  7. Saat sähköpostiisi Yogobe-tilisi aktivointilinkin, jota seuraamalla pääset käyttämään palvelua.

Onko sinulla kysyttävää Yogobe-palvelusta? Ota yhteyttä (englanniksi) info@yogobe.com.