Jooga- ja liikuntapalvelu Yogobe

SportUnin liikuntamaksun maksaneet saavat Yogobe jooga- ja liikuntapalvelun käyttöönsä ilman lisämaksua.

Yogobe on pohjoismaiden johtava digitaalinen alusta joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Yogoben jäsenenä sinulla on rajoittamaton pääsy yli 2000 jooga-, meditaatio-, mindfullness-, voimaharjoittelu-, liikkuvuusharjoittelu- ja stressinhallintavideoon.

Yogoben avulla voit treenata milloin ja missä vaan ja Yogoben laajasta tarjonnasta löydät varmasti sopivan treenin jokaiseen tilanteeseen olitpa sitten aloittelija tai jo pidempään treenannut. SportUnin liikuntamaksulla saat rajoittamattoman pääsyn Yogoben treenikirjastoon 1.8.2022-31.7.2023. Kun kirjaudut uutena käyttäjänä Yogobeen, sinun ei tarvitse syöttää maksutietoja, ainoastaan SportUnilta saamasi henkilökohtainen koodi. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä mitään päättääksesi jäsenyytesi, vaan jäsenyys päättyy automaattisesti 31.7.2023 kun SportUnin ja Yogoben yhteistyössä tarjoama ilmaisjakso päättyy.

Mikäli haluat saada Yogoben käyttöösi, tilaa oma henkilökohtainen Yogobe-tilin aktivointikoodisi SportUnin minun sivulta ja toimi sivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Huom! Aiempi ilmaisjakso on voimassa 31.8.2022 saakka, jonka jälkeen voit hakea omasivulta uuden koodin jolla saat jäsenyyden jatkumaan.

Onko sinulla kysyttävää Yogobe-palvelusta? Ota yhteyttä (englanniksi) info@yogobe.com.