Liikuntaneuvonta

liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on ohjata terveytensä kannalta liian vähän liikkuvaa asiakasta liikunnallisempaan elämäntapaan. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikunnan lisäämiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto. Liikuntaneuvonta on suunnattu erityisesti niille tuni korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotka ovat motivoituneita löytämään liikunnallisemman elämäntavan, mutta tarvitsevat henkilökohtaista apua alkuun.

Mitä liikuntaneuvonta sisältää?

Liikuntaneuvonta sisältää henkilökohtaisen alku- ja lopputapaamisen sekä yhdessä sovitun määrän välitapaamisia SportUnin liikuntaneuvojan kanssa joko etänä tai kasvotusten.

Missä liikuntaneuvontaa on tarjolla?

Liikuntaneuvonta on mahdollista järjestää kaikissa SportUnin liikuntakeskuksissa, etänä sekä erikseen sovitussa paikassa. Etäliikuntaneuvonta toteutetaan joko Teamsin tai Zoomin kautta. Liikuntaneuvoja lähettää sinulle kokouskutsun sähköpostilla.

Miten varaan ajan?

Varaa alkutapaamiseen aika haluamallesi kampukselle tarjontakalenterin kautta kohdasta yksilöpalvelut. Liikuntaneuvontaan varattava aika on 55 minuuttia. Mikäli tarjontakalenterista ei löydy sopivaa aikaa sinulle, otathan yhteyttä:

Anna Karppinen, liikunnanohjaaja AMK

Sähköposti: anna.karppinen@tuni.fi
Puh: 050 571 5819
Tavoitettavissa ma-to klo 9.00-15.00 Hervannan liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa
Ajanvaraus vain Hervannan kampukselle

Janette Savumaa, liikunnanohjaaja AMK 

Sähköposti: janette.savumaa@tuni.fi
Puh: 050 470 2737
Tavoitettavissa arkisin klo 9.00-15.00 Keskustan liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa
Ajanvaraus vain Keskustan kampukselle

Sini Karsa, liikunnanohjaaja AMK

Sähköposti: sini.karsa@tuni.fi
Puh: 040 627 9551
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15 TAMKin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa
Ajanvaraus vain Kaupin kampukselle

Miten valmistaudun liikuntaneuvontaan?

Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi taustatietolomakkeen, jonka täytät ennen tapaamista. Voit myös miettiä alustavasti omia toiveita ja tavoitteita, mistä haluat keskustella ja mihin kaipaisit apua.

Maksaako liikuntaneuvonta?

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu. Sinun ei tarvitse olla SportUnin asiakas (liikuntamaksua ei tarvitse olla maksettuna), mutta sinun tulee olla Tampereen korkeakouluyhteisön jäsen; opiskelija tai henkilökuntaa TAU/TAMK.

Testaa sopiiko SportUnin liikuntaneuvonta sinulle:

Katso video liikuntaneuvonnasta: