Tuntimuutokset

Ryhmäliikuntatunti SportUni Kaupissa.

Tunteja joudutaan joskus perumaan tai muuttamaan mm. ohjaajien sairastumisen vuoksi. Lisäksi, jos jollain tunnilla on toistuvasti hyvin vähäinen määrä osallistujia, saatetaan se lopettaa kesken kauden.

Alla olevasta listasta näet normaalien aukioloaikojen aikana tapahtuvat muutokset ryhmäliikuntatunneissa. Tilojen ollessa suljettuna, tunnit on peruttu. Ajankohtaisen tilanteen voi joka päivä tarkistaa Tarjontakalenterista. Tilojen aukioloajat näytetään Tilakalenterissa.

Ohjelmamuutoksista ja peruutuksista lähetetään sähköpostitse tieto tunnille ilmoittautuneille sekä lisäksi ryhmäliikunnan sähköpostilistalle. Lue ohjeet ja liity listalle omalla sähköpostiosoitteellasi.

Listalle liittyminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja klikkaa ”Subscribe”
3. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalle liittymisestä. Vahvista liittyminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina ”Subscribe to list…” -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
4. Tilaus on valmis!

Listalta poistuminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alareunassa olevaan laatikkoon ja klikkaa ”Unsubscribe or edit options” jatkaaksesi.
3. Klikkaa ”Unsubscribe”-nappia.
4. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalta poistumisesta. Vahvista poistuminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina ”Unsubscribe” -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
5. Olet poistunut listalta.