Personal Training

Mies kuntosalilla PT:n kanssa

Henkilökohtaisella valmennuksella hyvinvointia omaan arkeen!

Voit tilata Personal Training -palveluita yhden, kolmen, viiden, kymmenen tai 20 kerran paketeissa. Harjoitella voit joko yksilöohjauksessa tai kimpparempassa 1-3 kaverisi kanssa. Kimpparempassa ryhmällä tulee olla samansuuntainen tavoite. SportUnin liikuntamaksu tulee olla maksettuna, jos käytät PT-palveluita.

PT-pakettiin sisältyy alkukartoitus, liikuntaohjelma ja valitsemasi määrä tapaamisia. Tapaamiset voivat sisältää tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti myös ravinto-ohjausta tai henkilökohtaisen ruokaohjelman suunnittelua, eri liikuntalajeihin tutustumista sekä lihas-, liikkuvuus- ja kestävyystestausta.

Ohjauskerrat (55 min) sovitaan sinulle sopivalle SportUnin liikuntakeskukselle tai erikseen sovittavaan paikkaan esim. uimahalliin tai ulkoilupuistoon.

PT-tasot

Personal Trainerimme on jaettu kahteen hintatasoon perustuen PT:n kokemukseen ohjaus- ja valmennustyöstä. Molemmilla tasoilla Personal Trainerimme ovat koulutettuja liikunnan ammattilaisia –  ohjattuja valmennustunteja tason 1 Personal Trainerilla on alle 600 ja tason 2 Personal Trainerilla yli 600. 

Miten varaan ajan?

Lue Personal Trainerien esittelyt alta ja ota sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä haluamaasi valmentajaan.

Taso 1:
Vilma Lahtinen, vilma.lahtinen1@gmail.com Puh: +358 40 1531995  (Kaikki kampukset) Poissa 1.6. saakka!
Onni Saavalainen,
onni_saavalainen@hotmail.com Puh: +358 44 978 8186 (Kaikki kampukset) 
Nathalie Schümchen, nathalie.schuemchen@gmail.com, Puh: +358 40 326 2034 In English (Keskusta)

Taso 2:
Heikki Yhtiö: heikki@hy-valmennus.com, Puh: +358 45 184 7777 (Kaikki kampukset)
Outi Ruuska: outin@outinhyvinvointi.fi Puh: +358 40 547 4884 (Kaikki kampukset)

 • Lähetä sähköpostilla taustatietolomake. Jollei lomakkeen tietojen tallentaminen onnistu, tulosta lomake ja skannaa lähetettäväksi tai lähetä tiedot sähköpostiviestissä. Annettuja tietoja käytetään ainoastaan henkilökohtaisen valmennuksen tarpeisiin.
 • Ensimmäisellä tapaamiskerralla täytetään SportUnin Personal Training -sopimus.
 • Varatun ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta PT:llä on oikeus veloittaa laskulla yhden kerran mukaisesti 63/73 €.

PT-hinnat

Yksilöohjaus

TASO 1 (Nathalie, Onni, Vilma)

 • 63 €/1 kerta
 • 152 €/3 kertaa
 • 236 €/5 kertaa
 • 441 €/10 kertaa
 • 787 €/20 kertaa
  Mikäli haluat ostaa yksittäisiä lisäkertoja paketteihin, niiden hinta on 51 €.

TASO 2 (Heikki, Outi)

 • 73 €/1 kerta
 • 176 €/3 kertaa
 • 274 €/5 kertaa
 • 512 €/10 kertaa
 • 913 €/20 kertaa
  Mikäli haluat ostaa yksittäisiä lisäkertoja paketteihin, niiden hinta on 59 €.

”Kimpparemppa” 2 – 4 henkilölle

TASO 1 (Nathalie, Onni, Vilma)

 • 104 €/ 3 kertaa / 1 hlö
 • 156 €/ 5 kertaa / 1 hlö
 • 282 €/ 10 kertaa / 1 hlö
  Ryhmätapaamisten lisäksi voi ostaa erikseen yksilöohjausta hintaan 51 €/kerta.

TASO 2 (Heikki, Outi)

 • 121 €/ 3 kertaa / 1 hlö
 • 181 €/ 5 kertaa / 1 hlö
 • 327 €/ 10 kertaa / 1 hlö
  Ryhmätapaamisten lisäksi voi ostaa erikseen yksilöohjausta hintaan 59 €/kerta.

Yksi ohjauskerta kestää 55 minuuttia.

Maksu suoritetaan yhdessä tai useammassa erässä SportUnin liikuntakeskuksen asiakaspalveluun. Myös ePassi/Smartum käy maksuvälineenä.

Tutustu tarkemmin SportUnin Personal Trainereihin

TASO 1: Nathalie Schümchen, PT (Instruction in English)

Nathalie Schumchen

Hi, I’m Nathalie! Here at Tampere University, I’m a group instructor, personal trainer, and linguistics researcher. If you had asked me about exercising about eight years ago, I would have told you that the only time you would see me running was when being late for the bus. A lot has happened since then – in 2016, a colleague took me on my first run since high school, which is when I discovered that not getting high grades at sports at school doesn’t mean that sports can’t still be fun (better late than never, right?) I got into running and fitness boxing, which are, next to strength training and mobility work, my favorite ways to move. Discovering the joy of movement, and how much better an active lifestyle makes me feel, has been a real game-changer for me, and has also made my desk-centered day job more bearable.

I got into instructing group classes via fitness boxing. During the first covid-related lockdown, I held lots of online classes. It was then that I decided that I wanted a deeper knowledge of training and the human body which led me to taking courses to gain a Level 4 Personal Trainer qualification.

Student or staff here at Tampere Universities, I’ll always do my best to help you, whether you have just gotten started, are seeking to get back to a more active lifestyle, or are looking for specific ways to tweak your performance. I believe that movement should be fun, so let’s find out together which activities you enjoy inside and outside the gym!

Currently, I’m only available at Atalpa (city center campus) where I also work as a researcher in the language unit. In terms of language, I can instruct in English, Danish, and German – I’m still working on my Finnish skills 😉 Send me an email or a message on WhatsApp or Telegram and let’s find out what works for you!

Email: nathalie.schuemchen@gmail.com
Phone: +358 40 326 2034 (also WhatsApp/Telegram)

TASO 1: Vilma Lahtinen PT  POISSA 1.6. SAAKKA!

Moikka! Olen Vilma. Olen koulutukseltani personal trainer, liikuntaneuvoja sekä ryhmäliikunnanohjaaja. Opiskelin ammattiin Varalan urheiluopistossa 2019-2022. Tämän jälkeen lähdin työskentelemään liikunta-alan hommien parissa Kreikkaan, jossa toimin kaksi kesää fitness trainerina.  

Liikunta-alan parissa olen työskennellyt noin kolmen vuoden ajan ja sen lisäksi minulta löytyy kilpaurheilutaustaa pienestä saakka. Oma lajitaustani on voimistelun ja tanssin parista. Tämän hetken harrastuksiini kuuluu tanssi, saliharjoittelu sekä golf.  

Valmentajana minulle on tärkeää luoda niin yksilöasiakkaiden kuin ryhmänkin kanssa turvallinen, luottamuksellinen sekä motivoiva ilmapiiri, jossa asiakas tuntee olonsa mukavaksi lähtökohdista riippumatta. Tärkeää on myös löytää jokaiselle asiakkaalle ne omat liikuntamuodot, joista saada liikunnan iloa arkeen. Ihmisenä olen pirteä, kannustava sekä ymmärtäväinen. Parasta työssäni on työskennellä aidosti ihmisten kanssa ja päästä auttamaan heitä saavuttamaan omat tavoitteensa.  

Vahvuuteni valmentajana ovat liiketekniikoiden hiominen ja ravitsemus. Minulla on myös pitkäaikaista kokemusta valmentajana toimimisesta englannin kielellä. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika veloituksettomaan alkukartoitukseen, mikäli kaipaat elämääsi rytmiä niin liikunnan kuin ravinnon suhteen, mutta et tunne löytäväsi motivaatiota yksin. Tai olet motivoitunut kuntosaliharjoitteluun, mutta et ole varma mistä ja miten aloittaa. Lähdetään yhdessä etsimään työkaluja, joilla saavutamme tavoitteesi! 

Ohjaan myös englanniksi. 

Ota yhteyttä: POISSA 1.6. SAAKKA!
Sähköposti:
vilma.lahtinen1@gmail.com
Puh: +358 40 1531995 

TASO 1: Onni Saavalainen PT

PT Onni Saavalainen

Moikka! Mun nimi on Onni ja mun tehtäväni on auttaa juuri sinua saavuttamaan todellinen potentiaalisi.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin, vahvemmin ja nauttimaan elämästä sekä liikkumisesta enemmän. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja arjessa jaksaminen on mulle sydämen asia ja siihen liike on todella lääke. Mun kanssa treenatessa vältät turhat loukkaantumiset etkä joudu älyttömälle pikadieetille vaan saat oikeasti pysyviä tuloksia.

Uskon että ihmiskeho on luotu liikkumaan ja ihminen on parhaimmillaan ollessaan hyvässä kunnossa, vahva ja itsevarma. Monipuolinen toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu yhdistettynä kestävyysharjoitteluun ja arjessa toimivaan ruokailuun takaa sinulle edellytykset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Teen jokaiselle valmennettavalleni henkilökohtaisen sinun tarpeitasi vastaavan harjoitussuunnitelman ja olen tukenasi matkalla kohti sinun tavoitteitasi.

Olitpa sitten vasta-alkaja, kokeneempi urheilija tai jotain siltä väliltä, voin varmasti auttaa sinua saavuttamaan oman huippukuntosi. Minulla on omakohtaista kokemusta monipuolisesti aina pallopeleistä kamppailulajeihin ja kestävyyslajeista taitolajeihin. Nykyään liikun monipuolisesti omaa ja muiden terveyttä ja hyvinvointia edistäen. Koulutukseltani olen koulutettu urheiluhieroja, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Valmentajana olen vaativa, mutta reilu. Haastan sinua, jotta voit kehittyä turvallisesti. Otan huomioon arjen kokonaiskuormituksen ja elämäntilanteesi treenejä suunnitellessani. Valmentajana autan sinua lisäämään voimaa ja itsevarmuutta sekä kiinteytymään ja kasvattamaan lihasta. Autan sinua myös parantamaan peruskuntoa ja nauttimaan toimivasta ja vahvasta kehosta. Oletko sinä valmis muutokseen?

Valmennettavaltani odotan halua oppia ja kehittyä sekä motivaatiota muutokseen. Sinulla voi olla valmis tavoite, jonka haluat saavuttaa tai voin auttaa sinua löytämään juuri sinulle merkityksellisen tavoitteen.  Jos jotain sisälläsi heräsi ja koet olevasi valmis muutokseen, ota yhteyttä niin käydään töihin!

Ota rohkeasti yhteyttä:
Sähköposti: onni_saavalainen@hotmail.com
Puh: + 358 44 978 8186
Instagram: Valojavoima

TASO 2: Heikki Yhtiö, voimavalmentaja

Heikki Yhtiö

Hei! Olen Heikki. Opiskelen tällä hetkellä liikunnanohjaajan AMK-tutkintoa ja olen työskennellyt liikunnan ja urheilun parissa vuodesta 2018 lähtien. Oma liikuntatausta on kuntosaliharjoittelun eri muodoista ja koripallosta. Tällä hetkellä päälajina toimii voimanosto.

Valmentajana olen rauhallinen ja annan kaikille valmennettavilleni tilaa oppia ja oivaltaa myös itsenäisesti asioita. 

Otan valmennettavani huomioon kokonaisuutena enkä pelkästään harjoittelun ja ravinnon osalta vaan harjoittelu sovitetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteeseen sopivaksi. 

Omaa erikoisosaamista on voimaharjoittelu, lajia tukeva harjoittelu eli fysiikkavalmennus ja lihasmassan kasvatus. Mun valmennukseen voi tulla niin aloittelija kuin jo kokeneempikin harjoittelija!

Valmentamisessa parasta on kun asiakkaat saavuttaa tavoitteensa!

Ota yhteyttä rohkeasti jostain alla olevasta kanavasta!

Sähköposti: heikki@hy-valmennus.com
Puh: 0451847777 (WhatsApp)
Instagram: @heikkyh
Facebook: Valmentaja Heikki Yhtiö

TASO 2: Outi Ruuska, PT

Olen Outi. Koulutukseltani olen Personal trainer (FAF), urheiluhieroja, ryhmäliikuntaohjaaja ja sairaanhoitaja (AMK). Näiden lisäksi olen suorittanut lukuisia liikunta-alan koulutuksia mm. yoga yinful®, TULE- ystävällinen joogapilates, Peak pilates(R) laitepilatesohjaaja sekä polkujuoksuohjaaja koulutukset. Olen toiminut liikunnnan alalla ryhmäliikuntaohjaajana noin 20 vuotta. Ryhmäliikunnan ohjaaminen onkin minulle edelleen todella tärkeää ja rakastan työtäni. Myös ravitsemus on aina kiinnostanut minua ja olen suorittanut Itä- Suomen yliopistolla Urheiluravitsemuksen opintoja.

Liikunta on aina kuulunut elämääni ja kannustankin ihmisiä liikkumaan monipuolisesti omaa kehoa kuunnellen. Itse harrastan polkujuoksua ja pilatesta. Erityisesti laitepilates on vienyt sydämen ja voin suositella tätä lajia ihan kaikille. Tykkään myös tehdä toiminnallista lihaskuntotreeniä.

Ihmisenä olen iloinen, empaattinen ja kannustava. Valmennuksessa otan aina huomioon ihmisen elämäntilanteen ja pyrin luomaan mahdollisimman toimivan kokonaisuuden. Minun valmennukseen kannattaa hakeutua, jos haluaisit aloittaa juoksemisen, kaipaat juoksua tukevaa harjoittelua tai haluaisit treenata ulkona monipuolisesti. Ota myös yhteyttä, jos sinua kiinnostaa laitepilates tai pilateksen yksityistunnit.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon. Laitetaan yhdessä sinun hyvinvointisi ihan uudelle tasolle.

Email: outin@outinhyvinvointi.fi
Puh: +358 40 547 4884
Instagram @outinhy