Muut lajit

Korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on erittäin kattavat mahdollisuudet monenlaisten lajien harrastamiseen. 

Kamppailulajit

Hervannassa (Bommari) ja keskustassa (venyttelysali) on tatamimatot, jolla on miellyttävää harjoitella erilaisia lajeja. Hervannassa tatamin vierellä on nyrkkeilysäkki ja potkusäkki sekä pieni valikoima vapaita painoja ja telineitä lihaskuntoharjoitteluun. Keskustan venyttelysalissa on lisäksi toiminnalliseen harjoitteluun sopivia renkaita, TRX-hihnoja ym. liikuntavälineitä.

Kiipeilyseinä

Hervannan Tamppi Areenan kiipeilyseinä on auki. Kiipeilyvuorolla voi käydä kaksi kiipeilijää kerrallaan – kiipeilijä ja varmistaja.

Hervannan kiipeilyseinän käytöstä ja seinään liittyvästä toiminnasta vastaa TUrVoKe ry:n lajijaosto Tekiila. Kysy lisätietoa jaoston yhteyshenkilöltä.

Kaupin kiipeilyseinälle pääset kiipeilemään ja lainaamaan välineitä, kun omistat varmistuskortin. Näytäthän varmistuskorttisi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.

Lumilajit

Kaupin keskuksesta voit vuokrata maastohiihtovälineet käyttöösi talvisin. Lue vuokrausajoista sekä hinnoista lisää. 

Tampereen kaupungilla on mittavat määrät ylläpidettyjä hiihtolatuja. Muun muassa Kaupin urheilupuistossa Kaupin kampuksen takana on valaistuja hiihtoreittejä.

Hervannan kampuksen Bommarissa on talvisin itsepalveluvoitelupiste kaikkien lumilajien harrastajien iloksi. Voitelupiste sijaitsee ennen sählykenttiä olevassa eteistilassa. Pisteeltä löytyvät telineet, joilla voit huoltamaan välineet lumilaudoista murtomaasuksiin. Lisäksi käytössäsi ovat voitelurauta, sikli voiteen poistoa varten sekä harja lopullisen luiston esiin saamiseksi.

Skeittaus

Hervannan bommarissa on 5 metriä x 10 metriä kokoinen miniskeittiramppi.