Muut lajit

Korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on erittäin kattavat mahdollisuudet monenlaisten lajien harrastamiseen. 

Kamppailulajit

Hervannassa (Bommari) ja keskustassa (venyttelysali) on tatamimatot, jolla on miellyttävää harjoitella erilaisia lajeja. Hervannassa tatamin vierellä on nyrkkeilysäkki ja potkusäkki sekä pieni valikoima vapaita painoja ja telineitä lihaskuntoharjoitteluun. Keskustan venyttelysalissa on lisäksi toiminnalliseen harjoitteluun sopivia renkaita, TRX-hihnoja ym. liikuntavälineitä.

Kiipeilyseinä

Hervannan kiipeilyseinän käytöstä ja seinään liittyvästä toiminnasta vastaa TUrVoKe ry:n lajijaosto Tekiila. Kysy lisätietoa jaoston yhteyshenkilöltä.

Kaupin kiipeilyseinällä järjestetään ohjattua kiipeilyä joka maanantai klo 16.00-18.00. Tällöin kaikki liikuntamaksun maksaneet ovat tervetulleita kiipeilemään, varusteet saat paikan päältä. Muina aikoina pääset kiipeilemään ja lainaamaan välineitä, kun omistat varmistuskortin. Näytäthän varmistuskorttisi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.

Lumilajit

Tampereen kaupungilla on mittavat määrät ylläpidettyjä hiihtolatuja. Muun muassa Kaupin urheilupuistossa Kaupin kampuksen takana on valaistuja hiihtoreittejä.

Kaupin liikuntakeskuksessa on suksien huoltotila ja sieltä voit myös vuokrata välineet perinteiseen hiihtoon.

Hervannan kampuksen Bommarissa on talvisin itsepalveluvoitelupiste kaikkien lumilajien harrastajien iloksi. Voitelupiste sijaitsee ennen sählykenttiä olevassa eteistilassa. Pisteeltä löytyvät telineet, joilla voit huoltamaan välineet lumilaudoista murtomaasuksiin. Lisäksi käytössäsi ovat voitelurauta, sikli voiteen poistoa varten sekä harja lopullisen luiston esiin saamiseksi.

Skeittaus

Hervannan bommarissa on 5metriä x 10metriä kokoinen miniskeittiramppi.