Löydä lajisi

SportUnin Tarjontakalenterista varaat vuorot sulkapalloon ja ryhmäliikuntaan sekä liittyä livestream-tunneille. Seuraavan viikon vuorot tulevat varattaviksi torstaisin klo 8.45. Poikkeuksena ryhmäliikuntatunnit, jotka tulevat varattavaksi aina edellisenä päivänä klo 7.00.

Kuntosali, avoimet palloiluvuorot, vakiovuorot ja livestream-tunnit eivät vaadi ilmoittautumista.

Valintakokeiden vaikutus Atalpan ryhmäliikuntatunteihin

Atalpan ryhmäliikuntasali on yliopiston valintakokeiden käytössä ke 17.5.-to 8.6. Tänä aikana osa ryhmäliikuntatunneista on peruttu, osa pidetään ulkona tai pohjakerroksen venyttelysalissa. Paikka näkyy tunnin tiedoissa tarjontakalenterissa.

Kaikki ulkona pidettävät tunnit on merkitty ulkokuntosalille, millä tarkoitetaan myös nurmialuetta ulkokuntosalin vieressä. Sateella ulkotunnit pidetään venyttelysalissa, paitsi Zumba, joka pidetään ulkona katoksen alla päätalon e-siiven päädyssä.

Venyttelysali = Pohjakerroksessa (kuntosalikerros)

Ulkokuntosali = Päätalon sisäpihalla. Atalpasta portaat ylös ja oikealle.

Ulkotunneilla käytettävät välineet noudetaan Atalpan tuulikaapista.

Siirry mobiiliversioon

Avaa Tarjontakalenteri erilliseen välilehteen
Tilakalenteri
Minun sivuni
Käyttöohjeet
ERITYISTÄ

Osa tunneista ja kursseista ohjataan englanniksi. Tarkista ohjauskieli tapahtuman lisätietoikkunasta. Tähtitunnit (*) ovat ryhmäliikuntatunteja, joita suosittelemme myös aloittelijoille.

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN MUUTOKSET

Valikon oikeassa reunassa on vierityspalkki, joka aktivoituu, jos muutoksia on paljon. Vieritä palkkia alas nähdäksesi kaikki ilmoitukset.
Halutessasi sähköpostitiedon muutoksesta voit liittyä sähköpostilistalle omalla sähköpostiosoitteellasi. Liity listalle.

PALLOILUVUOROJEN MUUTOKSET
Ohjaajan omasivu