Löydä lajisi

Löydä lajisi!

SportUnin Tarjontakalenterista varaat mm. vuorot sulkapalloon ja ryhmäliikuntaan sekä liityt livestream-tunneille. Seuraavan viikon vuorot tulevat varattaviksi torstaisin klo 8.45. Poikkeuksena ryhmäliikuntatunnit, jotka tulevat varattavaksi aina edellisenä päivänä klo 7.00. Vuoron peruutus tulee tehdä kaikissa varattavissa palveluissa viimeistään 2h ennen varauksen alkua. Käyttämättömästä varauksesta seuraa 14 vrk varausesto. Varauseston voi purkaa 14 vrk:tta aiemmin vain maksamalla 5€ uudelleenaktivointimaksun liikuntakeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.

Kuntosali, avoimet palloiluvuorot, vakiovuorot ja livestream-tunnit eivät vaadi ilmoittautumista.

Tiedote 22.4.2024: SportUni Kaupin palloiluhallin remontti alkaa ma 29.4.

Siirry mobiiliversioon

Avaa Tarjontakalenteri erilliseen välilehteen
Tilakalenteri
Minun sivuni
Käyttöohjeet
ERITYISTÄ

Osa tunneista ja kursseista ohjataan englanniksi. Tarkista ohjauskieli tapahtuman lisätietoikkunasta. Tähtitunnit (*) ovat ryhmäliikuntatunteja, joita suosittelemme myös aloittelijoille.

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN MUUTOKSET

Valikon oikeassa reunassa on vierityspalkki, joka aktivoituu, jos muutoksia on paljon. Vieritä palkkia alas nähdäksesi kaikki ilmoitukset.
Halutessasi sähköpostitiedon muutoksesta voit liittyä sähköpostilistalle omalla sähköpostiosoitteellasi. Liity listalle.

PALLOILUVUOROJEN MUUTOKSET
Ohjaajan omasivu