Löydä lajisi

Täältä löydät SportUnin liikunnan Tarjontakalenterin. Varaa vuoro kuntosalille tai sulkapalloon Tarjontakalenterista. Sulkapallossa vain kaksinpeli sallittua tällä hetkellä. Mikäli palloilu-kohdassa ei näy yhtään vuoroa, ovat kaikki sulkapallovuorot kyseiselle viikolle jo varattu. Mahdollisten peruutusten vuoksi kalenteria kannattaa kuitenkin seurata säännöllisesti. Seuraavan viikon vuorot tulevat varattaviksi torstaisin klo 8.45.

Tamppi Areenan kiipeilyseinälle voi varata vuoron Hervannan kampuksen sulkapallovuorojen kautta. Varaa siis sulkapallovuoro ja voit käyttää ajan kiipeilyyn yhdessä varmistajan kanssa. Yhdellä varauksella seinää voi käyttä max. kaksi henkilöä.

Siirry mobiiliversioon

Avaa Tarjontakalenteri erilliseen välilehteen

Tilakalenteri

Minun sivuni

Käyttöohjeet

Tietosuojailmoitus

ERITYISTÄ

Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat tällä hetkellä Livestream-tunteja Zoomin kautta, ja tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tunneille pääsee osallistumaan liittymällä Facebookin SportUni Live -ryhmään. Ryhmään hyväksytään vain liikuntamaksun maksaneet.

Osa tunneista ja kursseista ohjataan englanniksi. Tarkista ohjauskieli tapahtuman lisätietoikkunasta. Tähtitunnit (*) ovat ryhmäliikuntatunteja, joita suosittelemme myös aloittelijoille.

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN MUUTOKSET
Valikon oikeassa reunassa on vierityspalkki, joka aktivoituu, jos muutoksia on paljon. Vieritä palkkia alas nähdäksesi kaikki ilmoitukset.
Halutessasi sähköpostitiedon muutoksesta voit liittyä sähköpostilistalle omalla sähköpostiosoitteellasi. Liity listalle.

PALLOILUVUOROJEN MUUTOKSET
Valikon oikeassa reunassa on vierityspalkki, joka aktivoituu, jos
muutoksia on paljon. Vieritä palkkia alas nähdäksesi kaikki ilmoitukset.

Ohjaajan omasivu