Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntaa Atalpassa

SportUni järjestää ryhmäliikuntatunteja kaikilla kampuksilla; Hervanta, Kauppi, Keskusta. Tarjolla on kymmeniä erilaisia tunteja. Tuntikuvauksiin tutustumalla ja rohkeasti tunteja kokeilemalla löydät varmasti itsellesi sopivan. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille rajattomasti ja omien aikataulujesi mukaisesti kunhan muistat aina ilmoittautua etukäteen Tarjontakalenterista. Ilmoittautuminen on tuntikohtainen.

Tunnit on jaettu kolmeen eri värikategoriaan tuntityypin mukaan: vihreä=aerobiset tunnit, sininen=lihaskuntopainotteiset tunnit, pinkki=kehonhuoltotunnit. Lisäksi joidenkin tuntien nimen perässä on tähti*. Tähti-merkittyjä tunteja suosittelemme erityisesti aloittelijoille.

Kaikki tunneilla tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä, mutta oman jooga-/jumppamaton voit halutessasi tuoda. Käytäthän ryhmäliikunnassa vain sisäjalkineita.

Katso aikataulut

 

Ilmoittautuminen

Kaikille ryhmäliikuntatunneille (psl. etäosallistuminen LS-tunneille) tulee ilmoittautua. Ilmoittaudu tunnille Tarjontakalenterista. Ryhmäliikuntatunnit tulevat varattavaksi aina edellisenä päivänä klo 7.00. Voit ilmoittautua tunnin alkuun asti. Ilmoittautuminen tulee näkyviin SportUnin ”Minun sivulle”, josta myös ilmoittautumisen peruminen tapahtuu. Muistathan aina perua osallistumisesi, mikäli sinulle tulee este. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Käyttämättömästä varauksesta seuraa 14 vrk varausesto. Varauseston voi purkaa 14 vrk:tta aiemmin vain maksamalla 5€ uudelleenaktivointimaksun liikuntakeskuksen asiakaspalvelupisteeseen. Jos tunti on täyteen varattu, voit ilmoittautua varasijalle. Kullakin tunnilla on 20 varasijapaikkaa. Saat ilmoituksen s-postiisi viimeistään 2 h ennen tunnin alkua, mikäli sinulle on vapautunut paikka tunnilta. Myös varasijailmoittautuminen tulee perua viimeistään 2 h ennen tunnin alkua, jos et pääse osallistumaan. Voit ilmoittautua päivän ja viikon aikana niin monelle tunnille kuin haluat. Ohjaaja tarkistaa tarvittaessa tunnille ilmoittautuneet tunnin alussa.

Tunnin kesto

Jokainen ryhmäliikuntatunti aloitetaan aikataulun mukaisesti ja lopetetaan 5 minuuttia ennen aikataulun mukaista kellonaikaa jättäen siirtymäaikaa seuraavalle tunnille. Saavuthan ajoissa!