Aikataulut

Ryhmäliikunnan aikataulut julkaistaan SportUnin Tarjontakalenterissa (alla), jossa näkyvät myös ryhmäliikuntatuntien mahdolliset muutokset. Tunneissa saattaa olla vaihtelua, joten tarkistathan aikataulut viikoittain.

Tällä hetkellä tarjolla on livestream-tunteja Zoomin kautta sekä ulkoryhmäliikuntatunteja Hervannan ja Keskustan kampuksilla. Ulkoryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan alla olevan tarjontakalenterin kautta. Ilmoittautuminen saman päivän tunneille alkaa päivittäin klo 6.00. Muistathan perua varauksesi jos et pääsekään osallistumaan. Pieni sade ei haittaa ulkojumppaa, mutta kovalla sateella tai ukkosella tunti perutaan. Tunnin peruuntumisesta lähtee sähköpostiviesti tunnille ilmoittautuneille. Ulkotunneille voit saapua suoraa liikuntapaikalle. Jos tunnille noudetaan väline Atalpan tuulikaapista, on se mainittu tuntikuvauksessa.  Vältäthän turhaa asiointia keskuksessa.

Livestream-tunnit näkyvät tarjontakalenterissa kohdassa Muu sijainti. Striimatuille tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tunneille pääset osallistumaan liittymällä Facebookin SportUni Live ryhmään. Ryhmään hyväksytään vain liikuntamaksun maksaneet. Pyydä liittymistä.

Tietoa tuntien muutoksista

 

Avaa Tarjontakalenteri erilliseen välilehteen