Aikataulut

Ryhmäliikunnan aikataulut julkaistaan SportUnin Tarjontakalenterissa (alla), jonka kautta tunneille myös ilmoittaudutaan. Ryhmäliikunnan kesäkausi on 2.5.-28.8. Kesäkaudella tunneissa on viikottaista vaihtelua johtuen mm. yliopiston valintakokeista Hervannassa ja Keskustassa, liikuntakeskusten sulkuviikoista sekä ohjaajien lomista, joten tuntitarjonta kannattaa tarkistaa viikoittain.

Tunnit pidetään liikuntakeskusten ryhmäliikuntasaleissa, ellei toisin mainita. Osa Kaupin keskuksen tunneista on livestriimattavia lähitunteja ja niille voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Livestriimattavat lähitunnit on merkitty tunnuksella ”LS”. Ilmoittaudu LS-merkitylle tunnille vain, jos tulet paikan päälle. Etänä pääset osallistumaan Tarjontakalenterissa tunnin tietojen kohdalla olevan Zoom-linkin kautta. Linkki näkyy vain liikuntamaksun maksaneille tuni-tunnuksilla sisäänkirjautuneena. Tarjontakalenterin mobiilinäkymässä Zoom-linkki näkyy tunnin alkuun saakka, mutta tarjontakalenterin selainversion kautta (”lukujärjestys”) pääset liittymään tunnille myös tunnin alkamisen jälkeen.

Valintakokeiden vaikutus Atalpan ryhmäliikuntatunteihin

Atalpan ryhmäliikuntasali on yliopiston valintakokeiden käytössä ke 17.5.-to 8.6. Tänä aikana osa ryhmäliikuntatunneista on peruttu, osa pidetään ulkona tai pohjakerroksen venyttelysalissa. Paikka näkyy tunnin tiedoissa tarjontakalenterissa.

Kaikki ulkona pidettävät tunnit on merkitty ulkokuntosalille, millä tarkoitetaan myös nurmialuetta ulkokuntosalin vieressä. Sateella ulkotunnit pidetään venyttelysalissa, paitsi Zumba, joka pidetään ulkona katoksen alla päätalon e-siiven päädyssä.

Venyttelysali = Pohjakerroksessa (kuntosalikerros)

Ulkokuntosali = Päätalon sisäpihalla. Atalpasta portaat ylös ja oikealle.

Ulkotunneilla käytettävät välineet noudetaan Atalpan tuulikaapista.

Tietoa tuntien muutoksista

Siirry mobiiliversioon

Avaa Tarjontakalenteri erilliseen välilehteen