Saavutettavuus SportUni Hervanta

Tällä sivulla kerromme, miten saavutettavuus on huomioitu SportUni Hervannan Tamppi Areenan liikuntatiloissa.

Esteettömyys

Palloiluhallin palloilusali, kuntosali sekä pukeutumis- ja peseytymistilat ovat saavutettavissa ilman portaita tai pyörätuoliluiskaa pitkin. Palloiluhallista on portaaton kulku laajennusosan ryhmäliikuntasaliin. Laajennusosan alakerran kuntosalille ja pukeutumis- ja peseytymistiloihin on portaaton kulku laajennusosan omasta sisäänkäynnistä tai palloilusalin läpi. Tamppi Areenan sisätilat ovat pääosin kynnyksettömiä.

Esteettömät WC-tilat

Palloiluhallin esteetön WC-tila sijaitsee alakerran pukuhuonekäytävällä. Laajennusosan esteettömät WC-tilat ovat alakerrassa ja yläkerrassa. Esteettömät WC-tilat ovat sukupuolineutraaleja.

Sukupuolineutraali pukeutumistila

Tamppi Areenan viereisen Festia-rakennuksen alakerrassa on sukupuolineutraali pukeutumis- ja peseytymistila.

Avustajat

Avustaja voi tulla liikuntatiloihin veloituksetta.

Induktiosilmukat

Tamppi Areenalla on kiinteät induktiosilmukat.

Hajusteettomuus

Ohjeistamme kävijöitämme välttämään voimakkaasti tuoksuvien tuotteiden käyttöä ja näin ottamaan huomioon astmasta ja hajusteyliherkkyydestä kärsivät. Hajusteettomia paikkoja ei Tamppi Areenalla kuitenkaan ole.

Saattoliikenne

Saattoliikenne onnistuu Tamppi Areenan sisäänkäynneille. Invapysäköintipaikat ovat Tamppi Areenan pääoven edessä. Paikoilla on maksuton kolmen tunnin pysäköinti kiekolla.

Opasteet

Tamppi Areenan aulassa on pohjakartat.

Info-piste

Infopisteemme sijaitsee pääaulassa ja on auki asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti. Henkilökunta auttaa saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.