Kurssit

Kursseille on rajoitettu määrä paikkoja. Kursseille osallistuminen vaatii voimassa olevan liikuntamaksun poislukien Kuntosaliharjoittelun perusteet, No nyt liikkeelle! ja Tampere tutuksi sähköpyöräillen -kurssit.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista seuraaville kursseille: Pesäpallo ja West coast swing paritanssi. Ota yhteys sportuni@tuni.fi.

Kevään 2022 kurssien ilmoittautumisajat:

  1. ilmoittautuminen 17.1.-23.1.2022
  2. ilmoittautuminen 9.2.-16.2.2022
  3. ilmoittautuminen 23.3.-30.3.2022

Kurssi-ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä kello 9.00. 

Voit jaotella kurssit alla olevasta kurssiluettelosta esim. ilmoittautumisajan mukaan yläpalkissa olevien nuolten avulla.

HUOMIO! Mikäli kurssi-ilmoittautuminen ei onnistu maksamattomien laskujen vuoksi, käythän omalta sivultasi katsomassa, mistä kurssista tai vuorosta on kyse. Mikäli kyse on vanhasta, maksamattomasta kurssimaksusta, jonka kuitenkin olet maksanut, lähetäthän maksusta kuitin meille sähköpostilla sportuni@tuni.fi, niin pääsemme kuittaamaan maksusi. Maksua ei ole aiemmin kuitattu esimerkiksi siitä syystä, että maksu on saapunut myöhässä. Saatuamme kuitin, kuittaamme maksun suoritetuksi, jolloin ilmoittautumisen esto poistuu ja pääset ilmoittautumaan normaalisti.

SIIRRY MOBIILIVERSIOON

Kurssiehdot

SportUnin liikuntakurssit ovat avoimia kaikille Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle, jotka ovat maksaneet SportUnin liikuntamaksun. Ne on jaettu pääosin kahteen haastavuustasoon: alkeet ja jatko. Mikäli vasta kokeilet lajia, valitse taso alkeet. Jos taas hallitset jo lajin perusteet ja haet lisähaasteita, ilmoittaudu jatkotason kurssille. Osassa kursseista taitotaso on vapaa, jolloin kurssissa on merkintä avoin ja kurssi sopii kaikille.

Kuinka ilmoittaudun?

Kursseille ilmoittaudutaan SportUnin nettisivuilta. Löydät ilmoittaudu-linkin sekä Tarjontakalenterista ko. kurssin lisätietojen kohdalta tai kurssitarjonnan listasta. Kursseille ilmoittaudutaan yksitellen kunkin kurssin kohdalta. Ilmoittautuminen on sitova, joten ethän ilmoittaudu ”varmuuden vuoksi”.

Järjestelmä toimii Haka-tunnistuksen kautta, eli ilmoittautuessasi kursseille tarvitset voimassaolevan korkeakoulun tunnuksen ja salasanan. Kurssien maksimimäärää ei ole rajoitettu, eli voit ilmoittautua niin monelle kurssille kuin haluat. Ennen kurssille osallistumista, tarkista, että SportUni -liikuntamaksu sekä mahdollinen kurssimaksu on maksettu. Maksamaton kurssimaksu aiheuttaa varaus- ja ilmoittautumiseston SportUnin palveluihin siihen asti, kunnes maksu on suoritettu. Liikuntakursseista ei saa opintopisteitä.

Sainko paikan kurssille?

Osallistujat valitaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on vain rajoitettu määrä. Kunkin maksimiosallistujamäärän löydät kurssitietojen kohdalta.

Omalta sivultasi näet listan niistä kursseista, joille olet ilmoittautunut. Kurssin tiedoissa näet myös ilmoittautumisen tilan. Jos kurssin kohdalla lukee ”Odottaa”, ilmoittautumistasi käsitellään ja tulet saamaan sähköpostivahvistuksen. Kun olet saanut sähköpostin (sähköpostiosoitteeseesi, joka on liitetty Haka-tunnistautumiseen, eli korkeakoulusi sähköposti), kurssitiedot päivitetään sivullesi ja kurssi-ilmoittautumisen status muuttuu ”Vahvistettu”.

Jos kaikki paikat on täytetty, sinun on mahdollisuus ilmoittautua varasijoille. Mikäli varasijatkin tulevat täyteen, kurssille ei enää voi ilmoittautua. Mikäli joku ilmoittautuneista kurssi-ilmoittautumisaikana peruu ilmoittautumisensa, 1. varasijalla ollut asiakas siirtyy automaattisesti kurssin osallistujalistalle. Tällöin yksi uusi varasijapaikka vapautuu ja kurssille (varasijalle) voi taas ilmoittautua.

Jos kurssin perässä lukee ”varasijalla”, olet kurssin jonotuslistalla. Saat sähköpostiviestin, mikäli nouset ilmoittautumisaikana varasijalta varsinaiselle kurssipaikalle. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi. Ethän ilmoittaudu myöskään varasijalle ”varmuuden vuoksi”.

Kurssin alkaessa tarkista kurssikuvauksesta paikka, missä kurssi pidetään. Jos kurssi järjestetään jonkin korkeakoulun liikuntatiloissa, voit hakea itsellesi kulkuoikeudet ko. liikuntatilaan.

Maksaako kurssit ja kuinka mahdollinen osallistumismaksu maksetaan?

Liikuntamaksun lisäksi suurimmasta osasta kursseja peritään osallistumismaksu kattamaan kurssista aiheutuneita kustannuksia. Hinnat sisältävät 10% alv:n.

Ilmoittautumisen jälkeen löydät sivultasi kurssien maksuyhteystiedot ja henkilökohtaisen viitenumeron. Voidaksesi osallistua kurssille, jossa on erillinen osallistumismaksu, maksu tulee hoitaa eräpäivään mennessä. Eräpäivä ilmoitetaan kunkin kurssin tiedoissa.

Mitä, jos minun pitääkin perua kurssi?

Voit peruuttaa kurssi-ilmoittautumisen oman sivusi kautta ilmoittautumisaikana. Määräajan jälkeen tehtävissä peruutuksissa sinun tulee esittää esim. hoitajan, lääkärin tai opettajan kirjoittama todistus todellisesta esteestä, jolloin kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksu tulee maksaa, mikäli et peruuta ilmoittautumistasi kurssi-ilmoittautumisajan puitteissa. Vastuullasi on tarkistaa, että peruutus on onnistunut, eli sivullasi ei enää näy ko. kurssia. Mikäli peruutus ei onnistu esimerkiksi teknisten ongelmien vuoksi, voit tehdä peruutuksen suoraan sportuni@tuni.fi sähköpostiin. Myös tällöin peruutus on tehtävä ilmoittautumisaikana.

Ilmoittaudut kurssille kokonaisuutena. Mikäli et pysty osallistumaan kurssin jokaiselle kerralle, väliin jääneitä kertoja ei erikseen korvata. Sinun ei tarvitse ilmoittaa, jos et pääse jollekin kurssikerralle.

Jos järjestäjä peruu kurssin?

Kurssi peruuntuu, jos siihen ei tule riittävästi osallistujia (joka kurssilla on oma minimiosallistujamääränsä). Peruuntumisesta ilmoitetaan sinulle suoraan sähköpostitse sekä SportUnin varausjärjestelmässä. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, jo maksetut osallistumismaksut palautetaan sinulle takaisin.

Välillä on myös tilanteita, että kurssin ohjaaja sairastuu ja joudumme peruuttamaan ohjauskerran. Tällöin ilmoitamme sähköpostitse peruutuksesta ja pyrimme aina järjestämään uuden, korvaavan kerran tilalle.

Mitä tietoja minusta kerätään?

SportUni ei ylläpidä varsinaista kurssien asiakasrekisteriä. Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ainoastaan osallistujien sähköpostiosoitteet (automaattisen Haka-kirjautumisen kautta), joita käytetään asiakkaiden yhteydenpitoon kurssia koskevissa asioissa sekä palautekyselyä koskevissa asioissa. Sähköpostitietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Mistä saan lisää tietoa?

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisesta saat sportuni@tuni.fi osoitteesta tai SportUnin liikuntakoordinaattoreilta, joiden tiedot löydät yhteystiedot-sivulta.