Kurssit

Nyrkkeily

Tervetuloa SportUnin liikuntakursseille. Tsekkaa listauksesta laaja tarjonta ja ilmoittaudu mukaan!

Kursseille on rajoitettu määrä paikkoja. Kursseille osallistuminen vaatii voimassa olevan liikuntamaksun poislukien Kuntosaliharjoittelun perusteet kurssi. Huomioithan, että liikuntamaksun päivittymisessä kestää 1 vrk, eli liikuntamaksu kannattaa maksaa hyvissä ajoin ennen kurssille ilmoittautumista. Luethan kurssilistauksen alla olevat "Kurssiehdot" ennen kuin ilmoittaudut.

Syksyn 2024 kurssit julkaistaan elokuussa. Kurssien ilmoittautumisajat:

  1. ilmoittautuminen 26.8.-4.9.2024.
  2. ilmoittautuminen 21.-30.10.2024.

Kurssi-ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä kello 9.00. 

Voit jaotella kurssit alla olevasta kurssiluettelosta esim. ilmoittautumisajan mukaan yläpalkissa olevien nuolten avulla.

HUOMIO! Mikäli kurssi-ilmoittautuminen ei onnistu maksamattomien laskujen vuoksi, käythän omalta sivultasi katsomassa, mistä kurssista tai vuorosta on kyse. Mikäli kyse on vanhasta, maksamattomasta kurssimaksusta, jonka kuitenkin olet maksanut, lähetäthän maksusta kuitin meille sähköpostilla sportuni@tuni.fi, niin pääsemme kuittaamaan maksusi. Maksua ei ole aiemmin kuitattu esimerkiksi siitä syystä, että maksu on saapunut myöhässä. Saatuamme kuitin, kuittaamme maksun suoritetuksi, jolloin ilmoittautumisen esto poistuu ja pääset ilmoittautumaan normaalisti.

Siirry mobiiliversioon

Kurssiehdot

  • SportUnin liikuntakurssit ovat avoimia Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. 
  • Kursseille osallistuminen vaatii voimassa olevan liikuntamaksun poislukien erikseen mainitut kurssit. Lisäksi suurimmassa osassa kursseja on erillinen kurssimaksu. 
  • Ilmoittautuminen kursseille on sitova.  
  • Voit peruuttaa kurssi-ilmoittautumisen SportUnin omasivun kautta ilmoittautumisaikana. Mikäli peruutus ei onnistu esimerkiksi teknisten ongelmien vuoksi, voit tehdä peruutuksen suoraan sportuni@tuni.fi sähköpostiin. Myös tällöin peruutus on tehtävä ilmoittautumisaikana. Jos olet jo ehtinyt maksaa kurssimaksun, voit pyytää maksupalautusta lähettämällä kurssin nimen, kuvan maksukuitista sekä tilinumerosi sportuni@tuni.fi osoitteeseen.
  • Kurssimaksu tulee maksaa, mikäli et peruuta ilmoittautumistasi kurssi-ilmoittautumisajan puitteissa. Määräajan jälkeen tehtävissä peruutuksissa sinun tulee esittää esim. hoitajan, lääkärin tai opettajan kirjoittama todistus todellisesta esteestä, jolloin kurssimaksu palautetaan.
  • Maksamaton kurssimaksu aiheuttaa varaus- ja ilmoittautumiseston SportUnin palveluihin siihen asti, kunnes maksu on suoritettu. Lisäksi, mikäli kurssille ilmoittautunut laiminlyö huomautuksista huolimatta kurssimaksun maksamista, hänen kulkukorttinsa voidaan sulkea ja liikuntamaksu poistaa ilman erillistä ilmoitusta.
  • Ilmoittaudut kurssille kokonaisuutena. Mikäli et pysty osallistumaan kurssin jokaiselle kerralle, väliin jääneitä kertoja ei erikseen korvata. 
  • Joka kurssilla on oma minimiosallistujamääränsä ja kurssi peruuntuu, jos siihen ei tule riittävästi osallistujia. Peruuntumisesta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse sekä SportUnin varausjärjestelmässä. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, jo maksetut kurssimaksut palautetaan takaisin. Välillä on myös tilanteita, että kurssin ohjaaja sairastuu ja yksittäinen kurssikerta joudutaan perumaan. Tällöin ilmoitamme sähköpostitse peruutuksesta ja pyrimme aina järjestämään uuden, korvaavan kerran tilalle.

Kuinka ilmoittaudun?

Kursseille ilmoittaudutaan SportUnin nettisivuilta. Löydät ilmoittaudu-linkin sekä Tarjontakalenterista ko. kurssin lisätietojen kohdalta että kurssitarjonnan listasta. Kursseille ilmoittaudutaan yksitellen kunkin kurssin kohdalta erillisenä ilmoittautumisaikana. Järjestelmä toimii Haka-tunnistuksen kautta, eli ilmoittautuessasi kursseille tarvitset voimassaolevan korkeakoulun tunnuksen ja salasanan. Kurssien maksimimäärää ei ole rajoitettu, eli voit ilmoittautua niin monelle kurssille kuin haluat. Liikuntakursseista ei saa opintopisteitä.

Kurssit on jaettu pääosin kahteen haastavuustasoon: alkeet ja jatko. Mikäli vasta kokeilet lajia, valitse taso alkeet. Jos taas hallitset jo lajin perusteet ja haet lisähaasteita, ilmoittaudu jatkotason kurssille. Osassa kursseista taitotaso on vapaa, jolloin kurssissa on merkintä avoin ja kurssi sopii kaikille.

Sainko paikan kurssille?

Osallistujat valitaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitettu määrä. Kunkin maksimiosallistujamäärän löydät kurssitietojen kohdalta.

Omalta sivultasi näet listan niistä kursseista, joille olet ilmoittautunut. Kurssin tiedoissa näet myös ilmoittautumisen tilan. Jos kurssin kohdalla lukee ”Odottaa”, ilmoittautumistasi käsitellään ja tulet saamaan sähköpostivahvistuksen. Kun olet saanut sähköpostin (sähköpostiosoitteeseesi, joka on liitetty Haka-tunnistautumiseen, eli korkeakoulusi sähköposti), kurssitiedot päivitetään omalle sivullesi ja kurssi-ilmoittautumisen status muuttuu ”Vahvistettu”.

Jos kaikki paikat on täytetty, sinun on mahdollisuus ilmoittautua varasijoille. Mikäli varasijatkin tulevat täyteen, kurssille ei enää voi ilmoittautua. Mikäli joku ilmoittautuneista kurssi-ilmoittautumisaikana peruu ilmoittautumisensa, 1. varasijalla ollut asiakas siirtyy automaattisesti kurssin osallistujalistalle. Tällöin yksi uusi varasijapaikka vapautuu ja kurssille (varasijalle) voi taas ilmoittautua.

Jos kurssin perässä lukee ”varasijalla”, olet kurssin jonotuslistalla. Saat sähköpostiviestin, mikäli nouset ilmoittautumisaikana varasijalta varsinaiselle kurssipaikalle. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi. Ethän ilmoittaudu myöskään varasijalle ”varmuuden vuoksi”.

Maksaako kurssit ja kuinka mahdollinen osallistumismaksu maksetaan?

Liikuntamaksun lisäksi suurimmasta osasta kursseja peritään osallistumismaksu kattamaan kurssista aiheutuneita kustannuksia. Hinnat sisältävät 10% alv:n.

Ilmoittautumisen jälkeen löydät omasivultasi kurssien maksuyhteystiedot ja henkilökohtaisen viitenumeron. Voidaksesi osallistua kurssille, jossa on erillinen osallistumismaksu, maksu tulee hoitaa eräpäivään mennessä. Eräpäivä ilmoitetaan kunkin kurssin tiedoissa.

Mitä tietoja minusta kerätään?

SportUni ei ylläpidä varsinaista kurssien asiakasrekisteriä. Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ainoastaan osallistujien sähköpostiosoitteet (automaattisen Haka-kirjautumisen kautta), joita käytetään asiakkaiden yhteydenpitoon kurssia sekä palautekyselyä koskevissa asioissa. Sähköpostitietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Mistä saan lisää tietoa?

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisesta saat sportuni@tuni.fi osoitteesta tai SportUnin liikuntakoordinaattoreilta, joiden tiedot löydät yhteystiedot-sivulta.