Keskusta

Keskusta Atalpa

Keskustan liikuntakeskuksessa Atalpassa on palloiluhalli, monitoimisali, venyttelysali ja kaksi kuntosalia. Tiloja vuokrataan mahdollisuuksien mukaan myös ulkopuolisille.

SportUni Keskustan saavutettavuus

Palloiluhalli

Palloiluhallin (852 m2) voi jakaa kolmeen osaan. Palloiluhallissa voit harrastaa erilaisia palloilulajeja, kuten salibandyä, futsalia, lentopalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Hallissa on Pulastic-joustolattia.

Monitoimisali

Automaattisella ilmastoinnilla varustettu valoisa Sali (300 m2) on ihanteellinen paikka mm. jumppiin ja tanssitunteihin. Käytössä on käsipainoja, voimatankoja, jumppamattoja, steplautoja, kuminauhoja ja nyrkkeilysäkkejä.

Venyttelysali

Venyttelysalin (60 m2) lattia on vuorattu tatamilla, joten se soveltuu perinteisen venyttelyn lisäksi myös erilaiseen ryhmäliikuntaan ja kontaktilajeihin. TRX-nauhat ja voimistelurenkaat mahdollistavat toiminnallisen harjoittelun. Lisäksi salissa on mm. hyppyboxi, kuntopalloja ja mininojapuut.

Kuntosalit

Kuntosaleilla (80m2 ja 220m2) on käytössä Matrix ja Gym80 laitteet. Isommalta salilta löytyy juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita ja kuntopyöriä lämmittelyyn. Pienemmältä salilta löytyy välineet vapailla painoilla harjoitteluun. Laitteet huolletaan kaksi kertaa vuodessa ja tarvittaessa.

Ulkokuntosali

Päätalon sisäpihalle 2018 valmistuneella ulkokuntosalilla voit tehdä monipuolisen treenin erilaisilla välineillä silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu sijaitsee liikuntarakennuksen sisääntuloaulassa. Arkisin asiakaspalvelussa työskentelee liikuntakoordinaattori ja iltaisin sekä viikonloppuisin hallivalvoja. Asiakaspalvelupisteestä voit esim. kysyä neuvoa liikuntamaksuihin ja kulkukortteihin liittyviin ongelmiin. Leimaathan kulkukorttisi asiakaspalvelupisteessä keskukselle saapuessa. Asiakaspalvelun aukioloajat.

Pukeutumis- ja peseytymistilat

Atalpan liikuntakeskuksen yläkerrasta (sisääntulokerros) löytyy kaksi naisten ja yksi miesten pukuhuone. Pukuhuoneissa on wc- (myös inva) ja peseytymistilat. Lisäksi sisääntuloaulasta löytyy miesten ja naisten wc:t sekä inva wc.
Atalpan liikuntakeskuksen alakerrasta löytyy naisten-, miesten- ja unisex pukuhuone. Pukuhuoneissa on wc- sekä peseytymistilat. Naisten ja miesten pukuhuoneissa on lisäksi saunat. Saunan aukioloajat. Alakerrasta löytyy myös erillinen inva wc.

Itsepalvelupesula

Pese pyykit kätevästi treenien aikana itsepalvelupesulassa. Käytössä on 7 kg:n laitospesukone sekä kuivausrumpu. Hinnat ovat 2 €/pesukoneellinen ja 1 €/kuivaus. Varaukset Atalpan vastaanotosta.

Pysäköinti

Atalpan edessä on jonkin verran 2 h kiekkopaikkoja. Lisätietoa pysäköinnistä keskustakampuksella.