Kuinka liityn?

Haluan mukaan - hienoa. Maksat vain edullisen liikuntamaksun ja sitten liikkumaan!

SportUnin liikuntamaksu suoritetaan omaan korkeakouluun, eli siihen, jossa olet läsnäolevana opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä (riippumatta siitä, minkä kampuksen palveluita käytät).
SportUnin liikuntamaksun voit maksaa syys- tai kevätlukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi. Kesämaksu sisältyy kevätlukukauden liikuntamaksuun.
Maksamalla liikuntamaksun hyväksyt tietojesi tallentamisen SportUnin asiakasrekisteriin. Rekisteriseloste.

HINNASTO

Koko vuosi

Opiskelijat  72 €/henkilökunta 82 €

Syyskausi

Opiskelijat 42 €/henkilökunta 47 €

Kevätkausi

Opiskelijat 46 €/henkilökunta 51 €

Kertamaksu

Opiskelijat/henkilökunta 6€. Kertamaksulla palveluita voivat käyttää myös Tampereen korkeakouluyhteisön ulkopuoliset korkeakouluopiskelijat. Opiskelijakortti esitettävä.

Huom: TAMK: Tamkoon kuulumattomille opiskelijoille korkeampi hinta: syksy 47€ / kevät 51€ / koko vuosi 82€.
Hinnat sisältävät ALV:n.

Maksutavat

 • TAU:n opiskelijat ja henkilökunta: Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä Atalpan tai Tamppi Areenan asiakaspalvelupisteeseen.
 • TAMKin opiskelijat ja henkilökunta: Tamkon jäsenet suorittavat liikuntamaksun Tamkon toimistolle (Kuntokatu 3, L-rakennus). Muut TAMKin opiskelijat suorittavat liikuntamaksun liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa tai TAMKin Kuntokatu 3 infossa (maksu turvallisuussyistä ainoastaan pankkikortilla). Henkilökunnan jäsenet suorittavat liikuntamaksun  liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa, TAMKin Kuntokatu 3 infossa (omalla suostumuksella liikuntamaksu voidaan pidättää myös suoraan palkasta, allekirjoitus ja kuitti Kuntokatu 3 infossa).
 • Keväällä 2019 ei ole verkkomaksumahdollisuutta.

Mitä liikuntamaksu sisältää?

 • kuntosalien vapaa käyttö
 • ryhmäliikuntatunnit
 • kurssit (osassa lisämaksu)
 • palloiluhallin vuorot (lisämaksu)
 • sulkapallo- ja beach volleyvuorot sekä biljardipöydän käyttö (osassa lisämaksu)
 • muita lajeja
 • oikeus edullisiin PT- ja kuntosaliohjauspalveluihin
 • pukuhuoneiden sekä suihku- ja saunatilojen käyttö

Kulkuoikeudet

Oman korkeakoulun liikuntakeskuksen kulkuoikeudet päivitetään automaattisesti liikuntamaksusuorituksen jälkeen.
Hae kulkuoikeus muiden Tampereen korkeakoulujen liikuntakeskuksiin kyseisen keskuksen vastaanotosta.
Kertamaksulla käydessäsi, et tarvitse erillistä kulkukorttia. Tällöin käynti onnistuu ainoastaan vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Kulkuoikeudet

Käyttöehdot

SportUnin palveluiden käyttäminen edellyttää liikuntamaksun maksamista. Maksulla saat käyttöösi kaikki kolmen korkeakoulun liikuntapalvelut.
Maksettua liikuntamaksua ei palauteta palveluiden käyttämisen keskeytymistilanteessa missään tapauksessa.
Henkilökohtainen kulkukortti on leimattava lukijaan jokaisella kerralla liikuntapalveluiden käytön yhteydessä. Ilman kulkukorttia ei pääse liikuntatiloihin. Kortin väärinkäytöstä voi seurata liikuntatilojen käyttöoikeuksien poistaminen.
Liikuntamaksun maksamiseen ovat oikeutettuja kaikki Tampereen yliopiston ja TAMKin läsnäolevat tutkinto-opiskelijat sekä korkeakoulujen henkilökunta niin kauan kuin opiskeluoikeus tai työsuhde on voimassa.
Tampereen yliopiston jatko-opiskelijat voivat käyttää liikuntatiloja liikuntamaksulla niin kauan kuin ovat ylioppilaskunnan jäseniä. TAMKin jatko-opiskelijat maksavat korotetun hinnan, mikäli eivät ole opiskelijakunnan jäseniä.
Liikuntatilojen käyttöoikeus päättyy samana päivämääränä, jolloin opiskelija valmistuu tai henkilökunnan jäsenen työsuhde päättyy. Meneillään olevalta, jäljelle jääneeltä maksukaudelta ei palauteta liikuntamaksuja.
Avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat eivät ole oikeutettuja käyttämään SportUnin liikuntatiloja ja -palveluita.
Liikuntamaksuun ei sisälly vakuutusta. Tapaturmavakuutuksen hankkiminen on kunkin liikkujan omalla vastuulla.