Personal Training

PT-PALVELU ALKAA LOKAKUUN 2019 LOPUSSA!

Henkilökohtaisella valmennuksella hyvinvointia omaan arkeen!

Voit tilata Personal Training -palveluita yhden, kolmen, viiden, kymmenen tai 20 kerran paketeissa. Harjoitella voit joko yksilöohjauksessa tai kimpparempassa 1-3 kaverisi kanssa. Kimpparempassa ryhmällä tulee olla samansuuntainen tavoite. SportUni-liikuntamaksu tulee olla maksettuna.

Pakettiin sisältyy alkukartoitus, liikuntaohjelma ja valitsemasi määrä tapaamisia. Tapaamiset voivat sisältää tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti myös ravinto-ohjausta tai henkilökohtaisen ruokaohjelman suunnittelun, eri liikuntalajeihin tutustumista sekä lihas-, liikkuvuus- ja kestävyystestausta.

Ohjauskerrat (55 min) sovitaan sinulle sopivalle SportUni -kampukselle tai erikseen sovittavaan paikkaan esim. uimahalliin tai ulkoilupuistoon.

Miten varaan ajan?

Ota sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä ohjaajaan.

  • Lähetä sähköpostilla taustatietolomake. Jollei lomakkeen tietojen tallentaminen onnistu, tulosta lomake ja skannaa lähetettäväksi tai lähetä tiedot sähköpostiviestissä. Annettuja tietoja käytetään ainoastaan henkilökohtaisen valmennuksen tarpeisiin.
  • Ensimmäisellä tapaamiskerralla täytetään Personal Training -sopimus.
  • Varatun ajan peruutus viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta PT veloittaa laskulla 40 €.

Tutustu hinnastoon.