Personal Training

Henkilökohtaisella valmennuksella hyvinvointia omaan arkeen!

Voit tilata Personal Training -palveluita yhden, kolmen, viiden, kymmenen tai 20 kerran paketeissa. Harjoitella voit joko yksilöohjauksessa tai kimpparempassa 1-3 kaverisi kanssa. Kimpparempassa ryhmällä tulee olla samansuuntainen tavoite. SportUni-liikuntamaksu tulee olla maksettuna.

PT-pakettiin sisältyy alkukartoitus, liikuntaohjelma ja valitsemasi määrä tapaamisia. Tapaamiset voivat sisältää tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti myös ravinto-ohjausta tai henkilökohtaisen ruokaohjelman suunnittelun, eri liikuntalajeihin tutustumista sekä lihas-, liikkuvuus- ja kestävyystestausta.

Ohjauskerrat (55 min) sovitaan sinulle sopivalle SportUni -kampukselle tai erikseen sovittavaan paikkaan esim. uimahalliin tai ulkoilupuistoon.

PT-tasot

Personal Trainerimme on jaoteltu kahteen hintatasoon perustuen kokemukseen Personal Trainerin työstä. Molemmilla tasoilla Personal Trainerimme ovat koulutettuja liikunnan ammattilaisia –  ohjattuja PT-tunteja tason 1 Personal Trainerilla on alle 600 ja tason 2 Personal Trainerilla yli 600. 

Miten varaan ajan?

Ota sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä Personal Traineriin.

  • Sähköposti:
    Taso 1: Mirana Avola: mirana.avola@hotmail.com Puh: 0452653105 (myös WhatsApp)
    Taso 2: Tuulia Virta: tuikku@supertuikku.fi, Puh: 045 635 6773 (myös WhatsApp)
  • Lähetä sähköpostilla taustatietolomake. Jollei lomakkeen tietojen tallentaminen onnistu, tulosta lomake ja skannaa lähetettäväksi tai lähetä tiedot sähköpostiviestissä. Annettuja tietoja käytetään ainoastaan henkilökohtaisen valmennuksen tarpeisiin.
  • Ensimmäisellä tapaamiskerralla täytetään Personal Training -sopimus.
  • Varatun ajan peruutus viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta PT veloittaa laskulla yhden kerran mukaisesti 63/73 €.

Tutustu hinnastoon.

SportUnin Personal Trainerit

TASO 2: Tuulia Virta

Olen Tuikku. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK ja olen työskennellyt liikunta-alalla syksystä 2008 lähtien. Olen tunnettu positiivisena ja energisenä ihmisenä, jonka kanssa saa helposti pitkänkin keskustelun aikaan lähes mistä vaan, mutta erityisesti kaikkeen hyvinvointiin liittyvään. Liikunta eri muodoissaan on ollut suuri osa elämääni aina. Koen sen olevan itselleni paras keino purkaa elämän ilot ja surut. Liikunnasta tulee lisäksi aina hyvä olo ja sitä kautta olen tutustunut vuosien varrella moniin ihaniin ihmisiin.

Valmentajana olen empaattinen ja otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä omana itsenään. Vahvuutenani on kykyni toimia motivaattorina ja kannustajana kuitenkin ollen sopivan jämäkkä. Haluan asiakkaiden saavuttavan tavoitteensa, on se sitten miten pientä tai isoa tahansa. Tavoitteena voi olla esimerkiksi painonpudotus, liikunnan aloittaminen, kadonneen motivaation metsästys tai energisempi arki. Valmennuksessa otetaan aina huomioon asiakkaan elämäntilanne kokonaisvaltaisesti ja valmennus suunnitellaan siihen sopivaksi.

Omaa osaamisaluettani on erityisesti kuntosaliharjoittelu, liikunnan aloittaminen, vesiliikunta ja ryhmäliikunta. Teen valmennustyötä siksi, että haluan; muiden onnistuminen on erittäin motivoivaa ja palkitsevaa!

Ota yhteyttä ja varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon. Laitetaan liikkumisesi ja hyvinvointisi uudelle tasolle!

E-mail: tuikku@supertuikku.fi
Puh. 045 635 6773 (myös WhatsApp)
Instagram: @tuikkunen
Facebook: SuperTuikku

TASO 1: Mirana Avola

Hei! Olen Mirana Avola. Olen valmistunut syksyllä 2021 Varalan Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja pt:ksi. Minulla on oma pitkä liikuntatausta joukkuevoimistelusta, joten liikunta on siis aina ollut osana omaa arkeani. Koen, että terveelliset elämäntavat johtavat hyvään ja tasapainoiseen elämään.  

Tavoitteeni valmentajana on saada muille onnistumisen kokemuksia, hyvää oloa arkeen sekä varmistaa turvallinen liikkuminen. Ohjaan sinua mielelläni kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää. Jos kaipaat arkeesi motivoivaa ja positiivista valmentajaa sekä energistä, terveyttä edistävää liikuntaa voit ottaa yhteyttä minuun ja sovitaan yhteistyön aloittamisesta!  

Ota yhteyttä!

E-mail: mirana.avola@hotmail.com
Puh: 0452653105 (myös WhatsApp)