Kauppi

TAMKin pääkampuksella (Tekunkatu 5) sijaitseva liikuntahalli on täysin uudistettu ja laajennettu vuonna 2016. Käytettävissä on kaikkiaan noin 1000 neliömetriä liikuntatilaa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu sijaitsee liikuntarakennuksen sisääntuloaulassa. Arkisin asiakaspalvelussa työskentelee liikuntakoordinaattori ja iltaisin sekä viikonloppuisin hallivalvoja.

Palloilusali

Palloilusalissa (450 m2) voi harrastaa mm. salibandya, lentopalloa, koripalloa ja futsalia. Salin voi jakaa väliverhoilla kolmeen yhtä suureen lohkoon sulkapallon pelaamista varten. Varastosta löytyy välineitä moniin palloilulajeihin, joita voi lainata. Ne on palautettava takaisin paikoilleen, jos niitä ei tarvita seuraavalla palloiluvuorolla.

Kuntosali

Kuntosalilla (300 m2) on käytössä laadukkaat David ja Star Trac -laitteet. Sali palvelee monipuolisesti kaikkia käyttäjiä: tila on jaettu aerobisten laitteiden, vapaiden painojen, Core Zone –välineistön ja toiminnallisen harjoittelun alueisiin.

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali (250 m2) sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Salissa on joustoparkettilattia ja peilit sekä monipuolinen välineistö. Salissa pidetään kalenterin mukaiset ryhmäliikuntatunnit sisältäen sisäpyöräilyn ja sitä voi käyttää myös muuhun harjoitteluun.

Kiipeilyseinä

Kuntosalin yhteydessä sijaitsee kiipeilyseinä (4 x 8 m), johon on tehty kolme erilaista linjaa.

Pingispöytä

Sijaitsee aulassa. Asiakaspalvelusta saa lainattua välineitä.

Suksien huoltotila

Tilaa voivat käyttää SportUnin liikuntamaksun maksaneet veloituksetta. Tilasta löytyvät huoltopöytä telineineen, voitelurauta, sikli voiteen poistoa varten sekä viimeistelyharja.