Saavutettavuus SportUni Keskusta

Tällä sivulla kerromme, miten saavutettavuus on huomioitu SportUni Keskustan liikuntatiloissa.

Esteettömyys

Sisääntulokerroksen (0-kerros) palloilusali, ryhmäliikuntasali (monitoimisali) ja puku- ja peseytymistilat ovat saavutettavissa ilman portaita. Pohjakerroksen (00-kerros) kuntosaleille ja pukuhuoneisiin pääsee hissillä. Venyttelysaliin pääsee ainoastaan portaita pitkin pohjakerroksesta. SportUni Keskustan sisätiloissa on matalat kynnykset tai ne ovat kynnyksettömiä.

Esteettömät WC-tilat

Esteettömät wc-tilat löytyvät sisääntulokerroksen (0-kerros) aulasta, 0-kerroksen naisten ja miesten pukuhuoneista sekä pohjakerroksen (00-kerros) käytävältä.

Sukupuolineutraali pukeutumistila

SportUni Keskustan pohjakerroksessa (00-kerros) on sukupuolineutraali pukeutumis- ja peseytymistila.

Avustajat

Avustaja voi tulla liikuntatiloihin veloituksetta.

Induktiosilmukat

SportUni Keskustassa on kiinteät induktiosilmukat.

Hajusteettomuus

Ohjeistamme kävijöitämme välttämään voimakkaasti tuoksuvien tuotteiden käyttöä ja näin ottamaan huomioon astmasta ja hajusteyliherkkyydestä kärsivät. Hajusteettomia paikkoja ei SportUni Keskustassa kuitenkaan ole.

Saattoliikenne

Saattoliikenne SportUni Keskustan sisäänkäynnille onnistuu pelastustietä pitkin, mutta pysäköinti oven eteen/pelastustielle on kielletty. Invapysäköintipaikka löytyy liikuntakeskuksen viereiseltä parkkipaikalta sisääntulokerroksen tasolta. Pysäköinti invapaikalle vaatii pysäköintiluvan e-parking järjestelmän kautta.

Info-piste

Infopisteemme sijaitsee sisääntulokerroksen (0-kerros) aulassa ja on auki asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti. Henkilökunta auttaa saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.