Kulkuoikeudet

Oman korkeakoulun liikuntakeskuksen kulkuoikeudet päivitetään automaattisesti liikuntamaksusuorituksen jälkeen.
Hae kulkuoikeus muiden Tampereen korkeakoulujen liikuntakeskuksiin kyseisen keskuksen vastaanotosta.

1. SportUnin liikuntamaksu suoritetaan oman kotikorkeakouluun, eli siihen, jossa olet opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä.

2. Oman korkeakoulun liikuntatilojen kulkuoikeudet päivittyvät automaattisesti opiskelijakorttiin tai henkilökunnan kulkukorttiin tai kulkuavaimeen.

3. Jos maksu suoritetaan ePassilla, kulkuoikeudet tulee päivittää liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.

4. Kulkuoikeudet muihin liikuntakeskuksiin tulee noutaa henkilökohtaisesti kyseisestä liikuntakeskuksesta.

5 . Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta, kun käytät liikuntapalveluita!

Kulkuoikeudet on haettava uudestaan lukuvuosittain tai maksukauden mukaan. Oikeuksia haettaessa esitä kuvallinen opiskelijakortti tai henkilökunnan kulkukortti vastaanotossa.  Opiskelijat, joilla ei ole kuvallista opiskelijakorttia, esittävät vastaanotossa henkilöllisyystodistuksen.

Liikuntamaksukuittia ei tarvita, asiakaspalvelijat näkevät liikuntamaksut sähköisestä rekisteristä. Maksutiedon päivittymisessä on 1-3 vuorokauden viive, joten varaa maksukuitti mukaan, jos haet kulkuoikeutta toiselta kampukselta heti maksun jälkeen.
Huomaathan, ettet voi käyttää mitään palveluita (myös kurssit, sulkapallo yms.) toisten korkeakoulujen tiloissa, ellet ole hakenut erikseen kulkuoikeuksia!

Ilmoittaudu vastaanotossa ja näytä kuvallinen henkilöllisyystodistus jokaisella liikkumiskerralla, jos olet uusi opiskelija, etkä ole vielä saanut opiskelijakorttia käyttöösi.

Kurssimaksut suoritetaan kurssin järjestävään korkeakouluun ohjeiden mukaisesti.

Yksilöpalvelut maksetaan siihen liikuntakeskukseen, jossa palveluita käytät.