Kulkuoikeudet

Vastaanotto Atalpa

Voit suorittaa SportUnin liikuntamaksun sähköisillä maksutavoilla tai liikuntakeskuksen vastaanottoon. Kulkuoikeutesi päivittyvät maksukausittain automaattisesti tai on haettava uudestaan liikuntakeskuksen vastaanotosta riippuen siitä missä opiskelet/työskentelet ja käyt liikkumassa. Lue alta lisää. Oikeuksia haettaessa esitä kuvallinen opiskelijakortti tai henkilökunnan kulkukortti vastaanotossa.  Opiskelijat, joilla ei ole kuvallista opiskelijakorttia, esittävät vastaanotossa henkilöllisyystodistuksen.

  • Kauppi: Kulkuoikeudet liikuntatiloihin päivittyvät kaikkien maksutapojen jälkeen automaattisesti niille TAMKin opiskelijoille, joilla on TAMKin kampuksella muutenkin toimiva kulkukortti. Muutoin kulkuoikeudet päivitetään kulkukortillesi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa ensimmäisellä käyntikerralla.
  • Hervanta: Kulkuoikeudet liikuntatiloihin päivittyvät kaikkien maksutapojen jälkeen automaattisesti niille TAU:laisille, joilla on Hervannan kampuksella muutenkin toimiva kulkukortti. Muutoin kulkuoikeudet päivitetään kulkukortillesi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa ensimmäisellä käyntikerralla.
  • Keskusta: Kulkuoikeudet liikuntatiloihin päivittyvät kaikkien maksutapojen jälkeen automaattisesti niille TAU:laisille, joilla on keskustakampuksella muutenkin toimiva kulkukortti. Muutoin kulkuoikeudet päivitetään kulkukortillesi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa ensimmäisellä käyntikerralla.
  • Kertamaksulla käydessäsi et tarvitse erillistä kulkukorttia. Tällöin käynti onnistuu ainoastaan vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.
  • Jos maksat suoraan Smartumilla tai ePassi -sovelluksella (ei verkkomaksuna), kulkuoikeudet tulee päivittää liikuntakeskuksien asiakaspalvelussa.
  • Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta, kun käytät liikuntapalveluita!
  • Kulkukortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.
  • Korkeakouluyhteisössä on käyttösäännöt kulkuoikeuksia koskien ja rikkomuksiin on määritelty seuraamuskäytännöt.

Kuittia liikuntamaksusta ei tarvita, asiakaspalvelijat näkevät liikuntamaksut rekisteristämme. Sähköisissä maksuissa on kuitenkin 1-3 vuorokauden viive, joten varaa maksukuitti mukaan, jos haet kulkuoikeutta heti maksun jälkeen.

Huomaathan, ettet voi käyttää mitään palveluita (myös kurssit, sulkapallo yms.) toisten kampusten tiloissa, ellet ole hakenut erikseen kulkuoikeuksia!

Ilmoittaudu vastaanotossa ja näytä kuvallinen henkilöllisyystodistus jokaisella liikkumiskerralla, jos olet uusi opiskelija, etkä ole vielä saanut opiskelijakorttia käyttöösi.