Kulkuoikeudet

Hae kulkuoikeus kampusten liikuntakeskuksiin kyseisen keskuksen vastaanotosta ensimmäisellä käyntikerralla.

  • Voit suorittaa SportUnin liikuntamaksun sähköisillä maksutavoilla tai liikuntakeskuksen vastaanottoon.
  • Kulkuoikeudet päivitetään kulkukortillesi liikuntakeskuksen vastaanotossa ensimmäisellä käyntikerralla. Kulkuoikeudet tulee hakea jokaiselle kampukselle erikseen kyseisen keskuksen vastaanotosta.
  • Hervannan liikuntatiloihin tulee automaattinen kulkuoikeus niille TAU:laisille, joilla on Hervannan kampuksella muutenkin toimiva kulkukortti.
  • Jos maksat suoraan ePassi -sovelluksella (ei Verkkomaksuna), kulkuoikeudet tulee päivittää liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.
  • Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta, kun käytät liikuntapalveluita!
  • Kulkukortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.
  • Korkeakouluyhteisössä on käyttösäännöt kulkuoikeuksia koskien ja rikkomuksiin on määritelty seuraamuskäytännöt.

Kulkuoikeudet on haettava uudestaan lukuvuosittain tai maksukauden mukaan. Oikeuksia haettaessa esitä kuvallinen opiskelijakortti tai henkilökunnan kulkukortti vastaanotossa.  Opiskelijat, joilla ei ole kuvallista opiskelijakorttia, esittävät vastaanotossa henkilöllisyystodistuksen.

Liikuntamaksukuittia ei tarvita, asiakaspalvelijat näkevät liikuntamaksut rekisteristämme. Sähköisissä maksuissa on kuitenkin 1-3 vuorokauden viive, joten varaa maksukuitti mukaan, jos haet kulkuoikeutta heti maksun jälkeen.
Huomaathan, ettet voi käyttää mitään palveluita (myös kurssit, sulkapallo yms.) toisten kampusten tiloissa, ellet ole hakenut erikseen kulkuoikeuksia!

Ilmoittaudu vastaanotossa ja näytä kuvallinen henkilöllisyystodistus jokaisella liikkumiskerralla, jos olet uusi opiskelija, etkä ole vielä saanut opiskelijakorttia käyttöösi.