Simppeliä lihaskunto- ja kestävyystreeniä

Tutustu SportUnin simppeleihin lihaskunto- ja kestävyystreeneihin ja valitse teille sopiva tunti. Nämä ohjelmat sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille ryhmille.

Sali tutuksi

Kuntosalitunnilla tutustutaan SportUnin kuntosalin välineisiin ja laitteisiin. Lisäksi tehdään tehokas kiertoharjoittelutreeni. 

Paikka: Hervanta, Kauppi, Keskusta 

Suositeltu kesto: 75-90 min

Max. 12 hlö 

Ulkosali tutuksi

Kuntosalitunnilla tutustutaan SportUnin ulkokuntosalin välineisiin ja laitteisiin. Lisäksi tehdään tehokas kiertoharjoittelutreeni.

Paikka: Hervanta, Keskusta 

Suositeltu kesto: 60 min

Max. 12 hlö 

Soijjaa pukkaa – Crosstraining

Hauska tehotreeni pienryhmässä! Crosstraining on toiminnallista harjoittelua, joka perustuu oman kehon painolla ja monipuolisilla välineillä tehtäviin liikkeisiin. Alkulämmittelyn jälkeen vuorottelevat erilaiset koko kehoa haastavat liikkeet.

Paikka: Keskusta (venyttelysali) 

Suositeltu kesto: 45 min

Max. 8 hlö 

Vanha kunnon kuntopiiri – Circuit training

Circuit training on simppeli ja tehokas koko kropan treeni! Helpon alkulämmittelyn jälkeen tehdään kiertoharjoittelua, jossa vuorottelevat lihaskunto- ja sykkeennostoliikkeet. Liikkeet suoritetaan omaan tahtiin ja niitä voi soveltaa, joten harjoitus soveltuu kaiken kuntoisille. Kierrosten välissä palauttelut ja tunnin lopuksi lyhyet venyttelyt.

Paikka: Hervanta, Kauppi, Keskusta 

Suositeltu kesto: 45-60 min

Max. 35 hlö 

Kuntopiiri 2.0 – WholeWorks

Wholeworks on simppeli ja tehokas koko kropan treeni! Helpon alkulämmittelyn jälkeen tehdään vuorotellen lihaskunto-, sykkeennosto- ja kehonhallintaliikkeitä aikaa vastaan. Liikkeet suoritetaan omaan tahtiin ja niitä voi soveltaa, joten harjoitus soveltuu kaiken kuntoisille. Tunnin lopuksi palauttavat venyttelyt.

Paikka: Hervanta, Kauppi, Keskusta 

Suositeltu kesto: 45-60 min

Max. 40 hlö 

Kuulien heiluttelua – Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla käytät koko kehoasi ja kasvatat sekä hapenottokykyäsi että lihaskuntoasi. Kahvakuulailun tekniikkaan keskitytään niin, että vasta-alkajakin pääsee mukaan. Tunti koostuu liikepattereista, joita tehdään pääosin aikaa vastaan kukin oman kunnon mukaan.

Paikka: Keskusta (ulkona tai venyttelysali) 

Suositeltu kesto: 45 min

Max. 8 hlö (sisällä) tai 15 hlö (ulkona)  

Pirulliset nauhat – TRX

TRX -tunti on koko kehon lihaskuntotreeni, jossa välineenä käytetään joustamattomasta nailonista valmistettua TRX®-hihnaa. Helpon alkulämmittelyn jälkeen tehdään monipuolisia liikkeitä patteriharjoitteluna. Vastuksena toimii liikkujan oma kehonpaino ja vartalon kallistuskulma. Treenin tehoa pystyy säätämään hyvin itse. Tunnin lopussa lyhyet palauttavat venyttelyt.

Paikka: Keskusta (venyttelysali) 

Suositeltu kesto: 45 min

Max. 10 hlö  

Polkee polkee mutta mihinkään ei liiku – Spin

Spin-tunti on peruskestävyyttä kehittävä sisäpyöräilytunti, jossa kohtuukuormitteiset työ- ja palautusjaksot vuorottelevat. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kovakuntoisille polkijoille.

Paikka: Kauppi 

Suositeltu kesto: 45-60 min

Max. 19 hlö 

Hartioille ja harmituksille kyytiä – Kuntonyrkkeily

Iske itsellesi hyvä olo! Kuntonyrkkeily on tehokas laji, jossa aktiivinen jalkatyöskentely sekä lyönti- ja väistöharjoitteet kuormittavat vartaloa monipuolisesti. Tunti sisältää alkulämmittelyn, nyrkkeilyosuuden yksin ja parin kanssa sekä lihaskuntoharjoitteita. Laji soveltuu kaikenikäisille, kuntotasosta riippumatta.

Paikka: Kauppi, Keskusta 

Suositeltu kesto: 45-60 min

Max. 25 hlö 

 

Lisätietoja tilausohjauksista