Seurat ja urheilu

Futsalia Atalpassa.

SportUnin jäsenenä voit osallistua korkeakouluyhteisön urheilu- ja liikuntaseuratoimintaan.

Seurat

Kaikilla kampuksilla toimii oma emoseuransa, joiden alaisuudessa on yhteensä noin 30 eri lajeihin keskittynyttä lajijaostoa. Osa jaostoista harrastaa lajiaan kilpatasolla ja osa taas puhtaasti harrastamisen riemusta. Klikkaa linkkejä alta, ja katso mitä mahdollisuuksia seurat tarjoavat sinulle. Sivun alareunassa on seurojen oma uutispalsta.

TUrVoKe / Hervanta
Mahti / Keskusta
TOLU / Kauppi


Liikuntatuutorointi

Tampereen yliopiston opiskelijoille on lukukausittain tarjolla kahden opintopisteen opintojakso Liikuntatuutorina toimiminen (TAU.M.230). Liikuntatuutori toimii korkeakouluyhteisössä opiskelijoiden vertaistukena mahdollistaen liikuntaharrastuksia ja kannustaen liikkumaan. Liikuntatuutorointia voi tehdä killan/ainejärjestön liikuntavastaavana, urheiluseuran/lajijaoston toimihenkilönä tai yksittäisenä opiskelijana. Liikuntatuutori voi esimerkiksi aktivoida opiskelijoita vuoroille ja tapahtumiin, mahdollistaa lajijaoston toimintaa, järjestää tapahtumia tai avustaa SportUnin palveluita. Lisätiedot: markku.tamminen@tuni.fi


Arvokisat ja avustukset

Tampereen korkeakouluyhteisö tukee opiskelijoidensa osallistumista opiskelijaurheilun arvokisoihin. Näitä ovat Universiadit, Opiskelijoiden MM- ja EM-kisat sekä EUSA Gamesit. Vastuu avustusten käsittelystä ja myöntämisestä on annettu kampuksittain TUrVoKe ry:lle, Mahti ry:lle ja SportUnille.

Intra-sivulta löydät lisätietoa avustusten hakemisesta.


Tampereen urheiluakatemia

Tampereen Urheiluakatemia on urheilun yhteistyöverkosto, joka tukee urheilijoita, valmentajia ja seuroja koko urheilijan polulla. Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu ovat akatemian yhteistyöoppilaitoksia. Lisätietoa urheiluakatemiasta löydät TUNI intrasta ja osoitteesta www.tampereenurheiluakatemia.fi.


Seurojen uutiset

Ota yhteyttä markku.tamminen@tuni.fi, jos haluat jättää uutisen tähän palstalle.