Yksilöllinen kuntosaliohjaus

Yksilöllisen kuntosaliohjauksen tarkoituksena on auttaa sinua kuntosaliharjoittelun aloittamisessa tai tuoda uutta tehoa nykyiseen harjoitteluun. Ohjaus on tarkoitettu perusterveelle henkilölle, jolla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Mikäli kärsit esim. tuki- ja liikuntaelinsairauksista suosittelemme harjoittelun aloittamista YTHS:n tai työterveyden vastaanoton kautta. SportUni-liikuntamaksu tulee olla maksettuna.

Sinun on mahdollista tilata kuntosaliohjauspalveluita 1- tai 2-kerran kokonaisuuksina. Ohjaus sisältää aina helpon ohjelman, jolla pääset alkuun. Yksi ohjauskerta kestää 55 min. Ohjaus voidaan suorittaa kaikilla kolmella kampuksella.

Kuntosaliohjauspaketit

  • Pelkkä kuntosaliohjelma: voit tilata ohjaajalta pelkän henkilökohtaisen ohjelman ilman ohjauskertoja. Ohjelma toimitetaan sinulle sähköpostitse maksusuorituksen jälkeen.
  • Kuntosaliohjaus (1-2 krt) + kuntosaliohjelma: Ohjaaja suunnittelee sinulle henkilökohtaisen ohjelman. Ohjausaika voidaan käyttää ohjelmassa olevien liikkeiden läpikäymiseen, tietyn lihasryhmän harjoitteiden opetteluun tai laitteisiin tutustumiseen.

Ajanvaraus

Varaa ensimmäinen kuntosaliohjausaika ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä haluamasi kampuksen liikuntaneuvojaan (Oona, Janette, Lotta). Mahdolliset muut ohjausajat sovitaan ensimmäisen ohjauskerran jälkeen.

Taustatietolomake

Täytä taustatietolomake ennen kuntosaliohjelman suunnittelua ja ohjausta.

Maksu

Suorita maksu liikuntakeskuksen asiakaspalveluun.

Tutustu hinnastoon.